Egy orosz képviselő figyelmeztette a helyi nőket, hogy véletlenül se feküdjenek le idegenekkel a focivébé alatt

Sírás lesz a vége.

2018. június 13. 15:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Theresa May: Nem emelhetnek határt Észak-Írország és Nagy-Britannia közé Theresa May brit miniszterelnök arról biztosította kedden kabinetjének tagjait, hogy nem fog beleegyezni olyan megállapodásba, amely vámhatárt emelne Észak-Írország és Nagy-Britannia közé az Egyesült Királyság EU-tagságának megszűnése (Brexit) után.
Két EU-s projektben is részt vesz az ENEFI Két EU által támogatott projektben is részt vesz a ENEFI Energiahatékonysági Nyrt - áll a társaság BÉT-re eljuttatott közleményében. A PAN-LNG és a Clean Fuel Boksz projektek 17, illetve 11,6...
Volner: Én is hallottam róla, hogy zacskóban utaztak pénzek a Jobbikban Egy szekszárdi exjobbikos vádjai szerint Simicska így finanszírozta a pártot. Most Volner óvatosan ugyan, de ráerősített a sztorira.
Novemberben lesz a Máért és a diaszpóratanács ülése Potápi Árpád János kiemelte, ezek az év legnagyobb eseményei a nemzetpolitikában; mindkettőt Orbán Viktor miniszterelnök nyitja majd meg.
Kötelezték a Wikileaks alapítóját, hogy takarítsa a fürdőszobáját A macskáját is elveszik a követségen bujdosó Julian Assange-tól, ha nem törődik vele.
Kiderült: néhány napon belül bemutathatják a világ első 5G telefonját A legilletékesebb, a gyártó posztolt ki egy képet a kínai közösségi oldalra, kiszivárogtatva, hogy mikor mutatja be a világnak legújabb telefonját, a sokat emlegetett Mi Mix 3-at.

Top hírek:
Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.
Napi horoszkóp - október 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Harc az NB I-ért: megváltozott a rangadó kezdési időpontja Fontos bejelentést tett az MLSZ.
Közel 100 ezer látássérült ember él Romániában Romániában csaknem 96 ezer látássérült ember él, akik közül 2770 gyerek - közölte hétfőn a román munkaügyi minisztérium a látássérültek nemzetközi napja alkalmából.
Tűz miatt 40 embernek kellett elhagynia egy budapesti rendelőt Egy VIII. kerületi egészségügyi központ konyhája gyulladt ki.
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.