Árszabás: Több mint félmilliárdért vesz jelmezt az Operaház

Nem éppen koldusopera: az intézmény vagyonokat költ csak ruhabeszerzésre.

2018. június 13. 16:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Különleges produkcióval készülnek az Operaház fiatal művészei a Szigetre A nagy primadonna-show címmel, új, a Sziget fesztiválra hangolt előadást láthat a közönség a Magyar Állami Operaház fiatal művészeinek előadásában augusztus 10. és 14. között minden nap a Magyar Zene ...

Giuseppe Verdi: Rigoletto a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon A Szabad Tér Színház produkciója a Magyar Állami Operaház együttműködésével augusztus 5-én.
Ókovács Szilveszter: nagy megbecsülés fogadta a magyar operatársulatot Észtországban Nagy megbecsülés fogadta a magyar társulatot az észtországi Saaremaai Operafesztiválon mondta el Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója vasárnap este az M5 kulturális csatorna műs...
Kétszázzal viszi a sittet, és az Operaház előtt is jól mutat Az első prémium pickup, a Mercedes X-osztály bivalyerős motort kapott. De mennyit tud spórolni egy terepjáróhoz képest?

Néző ugrott be a lebetegedett operaénekes helyett az előadásba Megmentette a londoni Királyi Operaház Bohéméletének minapi előadását Charles Castronovo amerikai tenor, aki előadás közben szállt be Puccini Bohémélet című operájának főszerepébe.
Fantasztikus, amit ez a nő az arcával művel - fotók Vanessa Davis élete a sminkelés és a fodrászat, mégis otthagyta a londoni operaház sminkfőnöki posztját, hogy megvalósíthassa álmait, és igazi művész lehessen. A 35 éves nő lenyűgöző smink-alko...
Ma annyira túladagoltuk magunkat focival, hogy kénytelen vagyok egy filozófusokról szóló operával búcsúzni. A Walter Benjamin életét feldolgozó előadást a hamburgi operaház mutatta be nemrég. Jó éjt!
Ezért varázslatos úti cél Valencia - fotók Planetárium, vízi állatkert, operaház és tudományos múzeum mindez egy helyen megtalálható Valencia legcsodálatosabb negyedében. Nem is csoda, hogy minden korosztály megtalálja a maga szórakozását.