Árszabás: Több mint félmilliárdért vesz jelmezt az Operaház

Nem éppen koldusopera: az intézmény vagyonokat költ csak ruhabeszerzésre.

2018. június 13. 16:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyar tagot választottak az Európai Zenei Tanács elnökségébe Zsoldos Dávid, a Magyar Állami Operaház tanácsadójának személyében 13 év után először választottak magyar tagot az Európai Zenei Tanács vezetésébe - közölte az MTI-vel pénteken a dalszínház.

624 millióért vesz jelmezeket az Operaház Szmoking, egyenruha, abroncsos szoknya többek között ez a Magyar Állami Operaház jelmezbeszerzése. És 624 millióba kerül.
7 milliárdot hozzácsaptak még az Operaház felújításához Az eredeti kalkuláció duplájánál jár a renoválás összege. Jól jár: Tiborcz István volt üzlettársa.
Ingyenes ünnepi koncerttel kezdődik a Budapesti Nyári Fesztivál A klasszikus zeneirodalom legnépszerűbb tánczenéi és közkedvelt zeneművek szólalnak meg a Magyar Állami Operaház Zenekara előadásában, Héja Domonkos vezényletével szombaton a margitszigeti nagyréten, ...
Távozik az Operaház főkommunikátora Turkovics Monika 2011-től volt a Magyar Állami Operaház kommunikációs és marketingigazgatója.
Totális meghunyászkodással válaszolt az Operaház igazgatója, miután a Magyar Időkben azzal vádolták meg, hogy gyerekeket buzít be a Billy Elliot című előadásuk Szombaton még vitatkozott a Magyar Időkben megjelent kritikákkal, ma már leginkább csak magyarázkodik.

Nyáry Krisztián is megszólalt Billy Elliot-ügyben Az író, irodalomtörténész szerint a Petőfi Irodalmi Múzeum, a Balassi Intézet és az Operaház a Magyar Idők kulturális rovatában hónapok óta penetránsan durva támadásoknak vannak kitéve, mert baloldal...
Will Smith felmászott az Operaház tetejére Budapesten - videó A magyar fővárosban forgatja legújabb filmjét: a Gemini Man jövőre érkezik a mozikba.
Kiderült, hogy Will Smith miért mászott fel az Operaház tetejére Annyit elárulunk, hogy nem a készülő filmje miatt.
Will Smith az Operaház tetejéről vigyorgott a magyarokra És nem tériszonyos.
Dél-franciaországi emigrációban él a magyar Operaház volt főigazgatója Hegyi Árpád Jutocsa 600 éves falak között, fest és nyelvet tanul.
Országjáró turnéra indul az Operaház Az összes megyeszékhelyre eljut a 2018/2019-es évadban a Magyar Állami Operaház. Tíz településen bérletet indítanak, nyolc városban pedig egy-egy előadással lépnek fel - mondta el az intézmény főigazg...