Bejelentette lemondását Giorgi Kvirikasvili grúz miniszterelnök

Bejelentette lemondását Giorgi Kvirikasvili grúziai miniszterelnök szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján.

2018. június 13. 17:23

A cikk folytatása...Friss hírek
8 dolog, amit csak kevesen tudnak a repülőgépek hajtóműveiről Nem csak nagyok, hasonlóan nagy teljesítményre is képesek, és hát, ugyanennyire drágák is. A KLM nyomán íme néhány kevesek által ismert tény azokról a gépizmokról, melyek mindannyiunk alatt ott robognak, amikor repülünk.
Eredményesen működött az MNB az elmúlt évben
Elrendelték az új lengyel bírósági törvény végrehajtásának felfüggesztését Vissza kell helyezni állományba a kényszernyugdíjazott bírákat is.
Ha nem akar napi legalább 1 szexet, akkor el se kezdjük Olvasónk ezzel a mondattal kezdte az ismerkedést a neten egy lánnyal. A lánynak bejött ez a felütés meg fog lepődni, hogy mennyire.
Tömegbaleset és óriási dugó az M0-áson Egy járműszerelvény és öt kocsi ütközött. Többen megsérültek.
Beindult az akcióháború a bankokban: erre figyelj, ha spórolva akarsz pénzhez jutni A bankok nem a kamatokkal, hanem a kedvezményekkel versenyeznek!...

Top hírek:
Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt Norvégia női miniszterelnöke szégyenteljesnek nevezte azt a bosszúhadjáratot, melyet 1945 után indítottak azon norvég állampolgárságú nők ellen, akik a második világháború alatt a megszálló német katonákkal létesítettek intim kapcsolatot.
Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek Az Európai Unióban hivatalosan minden tagállam egyenlő, csak vannak, akik egyenlőbbek. Amiért Magyarországot a Sargentini-jelentés elítélte, az nem létezik, Franciaországban viszont nagyon is megtalálható. A franciák ellen mégsem indul eljárás a demokratikus alapértékek védelme érdekében.
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Szojuz-baleset: összevissza dobálta az űrhajó az utasokat, 7G-s erő hatott rájuk Egy hete történt baleset a Bajkonurból elstartoló Szojuz űrhajóval, szerencsére mindkét űrhajós túlélte az incidenst. Most az amerikai Nick Hague mesélt arról, milyen volt átélni a baleset pillanatait.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.