Bejelentette lemondását Giorgi Kvirikasvili grúz miniszterelnök

Bejelentette lemondását Giorgi Kvirikasvili grúziai miniszterelnök szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján.

2018. június 13. 17:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Lenyomnák a YouTube-ot: itt az Instagram TV, és mostantól akár 1 órás videókat is feltölthetünk IGTV néven nemcsak új funkciót kap az Instagram, egy egy külön alkalmazás is készült, kifejezetten a videós tartalmak fogyasztására.
Teljesen lefagyott a magyar jogrendszer a transzszexuális menekülttől Mivel saját országában üldözték transzszexualitása miatt, Magyarországra menekült - itt azonban csak magyaroknak tudják átvezetni a nem- és névváltoztatását. Az Alkotmánybíróság megállapította: a jogalkotó nem szabályozta a jogszerűen letelepedett nem magyar állampolgárok névváltoztatási eljárását, ami diszkriminatív helyzetet eredményez - az Országgyűlésnek még idén orvosolnia kell mulasztását.
A nagy melegben is kell a vér Az élet nyáron sem állhat meg! Adj vért! elnevezéssel indított nyári véradókampányt a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat. ...
Jövő hónapban Xbox One-on is ingyenes lesz a Darwin Project A túlélőjáték eddig csak fizetős csomagok vásárlásával volt elérhető, de alig két hét múlva a free-to-play kiadás is játszható lesz.
A jegybank nem félti az árstabilitást Megemelte inflációs prognózisát a Magyar Nemzeti Bank a márciusi várakozásaihoz képest: az idén 2,5 helyett 2,8%-os, jövőre 2,9 helyett 3,1%-os éves átlagos drágulást jósolnak a szakértők. Az...
79 milliós bírságot kapott az Erste Bank az MNB-től Az MNB összesen 79 millió forint bírság megfizetésére és a feltárt jogsértések megszüntetésére kötelezte csoportvizsgálatának lezárása során az Erste Bankot, az Erste Jelzálogbankot, az Erste...

Top hírek:
Elfogadta a parlament a 7. alkotmánymódosítást és a Stop Sorost A Jobbik is megszavazta a kormánypártokkal együtt.
Saját részvényeket adott el az OTP Saját részvény tranzakcióról számolt be a tőzsde oldalán a magyar bank.
Tényleg pazar az amszterdami úszó lakás: nem is hinnéd, milyen tágas belülről Különleges házat építettek a folyóra, amit most belülről is megmutattak.
Un ONG din Ungaria a efectuat şase mii de examene medicale în Transilvania Budapesta, miercuri, 20 iunie 2018 (MTI) - Echipa de voluntari ai Serviciului Internaţional pentru Salvarea Copiilor (NGYSZ), cu sediul la Budapesta, a efectuat în decursul unei săptămâni din luna mai aproape şase mii de examene medicale în Transilvania - a informat miercuri ONG-ul agenţia ungară de presă MTI.
A focivébétől ledobták az ékszíjat a panamai tévések Ilyet még egészen biztosan nem látott.
A Honda utcai Civickel öli a pályarekordokat Magny Cours után Spa-Francorchamps-ban is övék a rekord.