Varsó, az EU "rossz tanulója" - Újabb esély a megegyezésre

Az idő sürget, mert július 3-ikán lép életbe az a törvény, amely a Legfelső Bíróság egyes tagjainak és elnökének kényszerű nyugdíjazását írja elő.

2018. június 13. 17:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Börtönbe vonul a spanyol király sikkasztó sogóra Közel hat évre börtönbe vonul Inaki Urdangarin, a spanyol király sógora, miután a legfelső bíróság is bűnösnek találta őt közpénzek elsikkasztásában.

Ügynök-múlt: Babis még mindig jogosan szerepel a listán A cseh kormányfő fellebbezését a legfelső bíróság is elutasította.
Tagadja bűnösségét a sztárok tucatjai által megvádolt Harvey Weinstein A bukott filmmogul kedden a manhattani legfelső bíróság előtt ügyvédje szerint azt mondta, senkivel nem bocsátkozott olyan szexuális aktusba, amely nem közös megegyezéssel történt.

A keresztény cukrásznak adott igazat az amerikai legfelső bíróság a tortaügyben A határozat azonban nem precedens értékű, a testület később vizsgálja azt, hogy vállalkozások megtagadhatják-e vallási okok miatt szolgáltatásaikat meleg vagy leszbikus pároknak.
Egy hónapra letiltották a YouTube-ot egyetlen videó miatt Elrendelte az egyiptomi legfelső bíróság szombaton, hogy a hatóságok egy hónapra tegyék elérhetetlenné az országban a YouTube videomegosztó oldalt egy Mohamed prófétát gyalázó videó miatt - közölte a ...
Lekapcsolhatják a YouTube-ot Egyiptomban egy Mohamed-videó miatt Elrendelte az egyiptomi legfelső bíróság szombaton, hogy a hatóságok egy hónapra tegyék elérhetetlenné az országban a YouTube videomegosztó oldalt egy Mohamed prófétát gyalázó videó miatt közölte a R...