John Legend dalt írt a pelenkázásról

Úgy érzi, hogy lánya, Luna a legnagyobb rajongója, így egyértelműen írnia kellett egy ilyen dalt.

2018. június 13. 18:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így néz ki Chrissy Teigen és John Legend kisfia - Fotó A neve is nyilvánosságra került.

A vártnál korábban született meg Chrissy Teigen és John Legend második gyereke De csak pár héttel.

Friss hírek
Szanyi: Láttunk mi már a pártok élén hülyéket Szanyi Tibor a szocialisták alelnöke is azt fejtegette tegnap az ATV-ben, hogy aki a Fidesszel szemben áll, azzal tárgyalni kell, még a Jobbikkal is.
30 ezer bikát ölnek le évente, de szerintük ez művészet Nemzetközi tanács alakult a bikaviadalok népszerűsítésére.
Októbertől kevesebb lakáshitelt kaphat, aki kockáztat Ha az ősszel életbe lépő új szabályok szerint egy átlagfizetéssel 20 éves futamidőre veszünk fel kölcsönt, és a kamatokat 10 évig befixáljuk, akkor akár 16-17 millió forintos lakáshitelt kaphatunk. Ha viszont a 20 éves futamidejű kölcsönünk törlesztőrészletét maximum öt évre szeretnénk fixálni, akkor egy átlagfizetéssel csak 10 millió forintos hitelre lehetünk jogosultak.
"Nesze, Angela, ne mondd, hogy sose adok neked semmit" - mondta Trump, és cukorkákat dobott Merkel elé Ian Bremmer politológus szerint ez történt a G7 csúcstalálkozón azután, hogy Trumpot nagy nehezen rávették a közös nyilatkozat aláírására. Trump aztán visszavonta aláírását.
Új klippel jött elő UFO Zsolti Újra szabadlábon van, de most nem a napolajról, simán csak a Napról énekel.
Élőben közvetítette letartóztatását Érpatak körözött expolgármestere Rendőrök vitték be becsületsértés miatt, közben orosz Mihály Zoltán a cigány-magyar együttélésről, gazember rendőri vezetőkről és a Rákosi-rendszerről szónokolt.

Potrivit ministrului educaţiei, Liceul Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş ar putea fi reînfiinţat printr-o ordonanţă de urgenţă Târgu Mureş, joi, 7 iunie 2018 (MTI) - Potrivit ministrului educaţiei Valentin Popa, Liceul Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş, al cărui act de înfiinţare a fost anulat definitiv de instanţă în l...
Chrissy Teigen olyan magabiztosan lépett az utcára, mintha nem két hete szült volna És vele volt a 2 éves Luna is
Senatul a respins de asemenea proiectul de autonomie teritorială a Ţinutului Secuiesc Bucureşti, marţi, 29 mai 2018 (MTI) - După Camera Deputaţilor, Senatul a respins, de asemenea, marţi, proiectul de lege privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc, iniţiat în luna decembrie a ...

Top hírek:
Elfogadta a parlament a 7. alkotmánymódosítást és a Stop Sorost A Jobbik is megszavazta a kormánypártokkal együtt.
Láttunk már pártok élén hülyéket Szanyi kapitány éhgyomorral elszabadult Még nem is reggelizett, de már lehordott több mindenkit Szanyi Tibor, frissen megválasztott MSZP-alelnök az ATV élő adásában. Köztük saját szövetségesüket, a Párbeszédet is, amely szerinte csak "lelkileg" jelentett segítséget az áprilisi választáson, tényleges támogatottsága nincs is. Ő viszont rendbe teszi a gondolkodást baloldali igényeséggel.
Saját részvényeket adott el az OTP Saját részvény tranzakcióról számolt be a tőzsde oldalán a magyar bank.
Tényleg pazar az amszterdami úszó lakás: nem is hinnéd, milyen tágas belülről Különleges házat építettek a folyóra, amit most belülről is megmutattak.
Un ONG din Ungaria a efectuat şase mii de examene medicale în Transilvania Budapesta, miercuri, 20 iunie 2018 (MTI) - Echipa de voluntari ai Serviciului Internaţional pentru Salvarea Copiilor (NGYSZ), cu sediul la Budapesta, a efectuat în decursul unei săptămâni din luna mai aproape şase mii de examene medicale în Transilvania - a informat miercuri ONG-ul agenţia ungară de presă MTI.
A focivébétől ledobták az ékszíjat a panamai tévések Ilyet még egészen biztosan nem látott.