Bajba került a NASA marsjárója egy porvihar miatt

Elnémította a NASA marsjáróját, az Opportunityt egy gigantikus porvihar, amely a Napot is eltakarja a vörös bolygón.

2018. június 13. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az emberiség hamarosan megérinti a Napot A Nap légkörének vizsgálatára küld űrszondát szombaton az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA.

Az igazi őrült tudós így lett a rakétakutatás úttörőjéből korának hírhedt okkultistája Jack Parsons elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a rakétakutatás a sci-fi regények lapjairól átlépett a tudományos világba. Tevékenysége közvetlenül hozzájérult ahhoz, hogy a NASA sikerrel v...
Üstököst fogott a NASA új bolygóvadász űrtávcsöve A Keplert váltó TESS még épp csak pályára állt, de máris küldi az érdekes felvételeket.
Hat évet töltött magányosan a Marson Több mint fél évtizede járja a bolygó lankáit a NASA rovere.
Késnek az amerikai űrhajók A NASA is megerősítette az elmúlt napok híreit, hogy a Boeing és a SpaceX által fejlesztett emberes űrhajók első tesztrepüléseinek időpontja tovább csúszik. De már kijelölték, hogy kik repülnek!
Ilyen épületben élhetnének az emberek a Marson Második helyezést ért el a "Marsha" elnevezésű ingatlanprojekt a NASA versenyén, a tervező Al SpaceFactory vállalat, a Marson 3D-s nyomtatóval készülő tojás alakú ingatlan látványtervét mutatta be....

Az űrből is látni a kaliforniai tűzvészeket A tüzekről a NASA egyik műholdja készített képeket.
Ilyen épületekben élhetnek majd a jövő marskutatói A NASA még 2014-ben hirdetett meg egy versenyt marsi lakómodulok tervezésére.
Rögzítették a Nap hangját Mély, búgó hangon duruzsol a Nap. Az Amerikai Űrkutatási Hivatalnak (NASA) sikerült rögzítenie, hogy milyen hangot ad ki központi csillagunk. A pulzáló zúgás egy furcsa, titokzatos zörej, ugyanakkor m...
Kezdődhet az újabb bolygóvadászat Végeztek a TESS műholdon a berendezések ellenőrzésével. A NASA áprilisban indított legújabb űrtávcsöve készen áll a munkára.
Így nézett volna ki a teljes holdfogyatkozás, ha valóban lapos lenne a Föld Ugye ön sem hisz a NASA és a teljes tudóstársadalom hazugságainak? A Föld márpedig lapos. A holdfogyatkozás pedig valójában így néz ki.
Folyékony vizet találtak? vannak más csodák is a Marson (képgaléria) Válogatás a NASA legszebb Marsról készült felvételeiből.