Minden gyereket fülön csípnek az óbudai közteresek?

A gyerekekre vigyáznának Óbudán, csak nagyon rosszul kezdtek el erről beszélni.

2018. június 13. 18:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Valami készül Óbudán Újabb fővárosi rangadóval folytatódik a Pörge szurkol!

Baleset történt Óbudán, a Tímár utcában A gépkocsi vezetője, akit feszítővágóval szabadítottak ki, súlyosan megsérült.

Friss hírek
Háromnapos csúcstalálkozót tartanak az uniós vezetők Háromnapos csúcsértekezlet kezdődik szerdán Brüsszelben: először az uniós tagállamok vezetői tanácskoznak a megszokott keretek között, elsősorban az Egyesült Királyság kilépéséről (Brexit), a belső biztonságról és a migrációról, ezután pedig sor kerül a 12
Csabi nagyon akarja
29 embert állítottak elő a rendőrök a Hős utcából Az akció célja a terjesztői hálózat felszámolása volt.
Macron: hallom a bírálatokat, de nem lesz irányváltás Bár hallja a személyét érintő kritikákat, politikáján nem kíván változtatni - jelezte a keddi kormányátalakítást követően a bírálói által arroganciával vádolt Emmanuel Macron francia államfő, akinek tetszési mutatója az ősz folyamán mélypontra süllyedt
I. Ugyanazt egészen másként látták Látványos és fölöttébb hangzatos napirend előtti szónoklattal színesítették e héten is az Országgyűlés találkozóját.
Az uniós átlag feletti a magyar fiatalok foglalkoztatottsági mutatója Maruzsa Zoltán, köznevelésért felelős helyettes államtitkár beszélt erről az M1-en.

Rommá törtek az autók a balesetben Brutális baleset történt Óbudán. Összesen öt autó ütközött össze a Margit híd és az Árpád híd közötti szakaszon. Az egyik áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan belecsapódott a szemből érkezőbe. ...
A Népszigetről is kitiltották a sörbiciklit Korábban a belvárosban, a budai várban, Óbudán és Zuglóban is megtiltották a beerbikolást.

Top hírek:
Megszavazták, hiába a Sargentini-jelentés, marad a kerítés Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Halálos kór tesztje is hiányzik: összeírták a leálló vizsgálatokat a járványügyben A legalapvetőbb felszerelések hiányoznak az állami járványügy központi intézetében, így fennáll a veszélye, hogy olyan vizsgálatok is leállhatnak, mint az akár halálos nyugat-nílusi láz tesztelése derül ki a hvg.hu birtokába került belső levelezésből. A laborokban úgy dolgoznak veszélyes vírusokkal, hogy nincs elég fertőtlenítőszer és gumikesztyű, de már a gázpalackok is fogytán vannak.
Letartóztatták a biciklist ijesztgető kokadi szatírt A kerékpáros nő nem mert megállni, csak otthonról hívta a rendőröket.
Botka udvari beszállítójának ügyében novemberben lesz ítélet 433 vállalkozót károsítottak meg 10,5 milliárd forinttal.
Csúnyán lebukott Soros György ENSZ-be küldött ügynöke Michelle Bachelet emberi jogi főbiztos együtt pózolt az amerikai tőzsdespekulánssal.