Jövőre belefulladunk a kormányzati propagandába

Plakátolásra, konzultációs levelekre, hirdetésekre 50 százalékkal többet fog költeni az Orbán-kormány. És a közszolgálati tévék, rádiók is több pénzt kapnak.

2018. június 13. 19:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A rendőrség nem engedélyezte a DK Erdogan elleni tünetését A párt szerint felháborító, hogy az "Orbán-rendszer egy saját népét börtönbe záró illiberális diktátor nyugalma kedvéért korlátozza az európai magyarok jogait."

Fülke: Egyszerre zavarodott meg Orbán és ellenzéke Luxusrepülőzés és önmagunk felszalámizása így foglalható össze az elmúlt néhány nap. Orbánék nem tudják, mihez is kellene kezdeni azzal, hogy milliárdos gépen repkednek, az ellenzéki térfélen pedig ...
Hétfőn érkezik hazánkba a török államfő Áder János aznap délután fogadja a Szent György téren Recep Tayyip Erdogant, aki Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkozik.
Orbán csak megérkezett a Vidi londoni meccsére A miniszterelnök Schmidt Máriával, a Terror Háza Múzeum főigazgatójával és Csányi Sándorral, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökével együtt figyeli barátja csapatát.
Itt vannak a hivatalos, színes-szagos Putyin-naptárak 2019-re Szégyen, hogy Orbán Viktorról nem készült még ilyen. Vagy Németh Szilárdról! Vagy Boldog Istvánról! Mire várunk?
'Heves lehetett az ünneplés' Hosszú és heves ünneplés lehetett a 15. kerületben vasárnap éjjel, miután a baloldal és a civilek jelöltje nyerte a polgármester-választást. Így reagált Orbán Viktor a parlament hétfői ülésén arra, ho...

Jobbik: a miniszterelnök méltatlanná vált a tisztségére Az elmúlt harminc év legnagyobb korrupciós beismerésének nevezte a jobbikos Szilágyi György Orbán Viktor parlamenti válaszát a luxus-repülőútjaival kapcsolatos kérdésre
Két európai vezető nem írta alá Walesa köszöntőjét, és az egyik Orbán A másik a lengyel miniszterelnök. Orbán talán úgy érzi, most aztán bosszút állt az őt kritizáló Walesán.
Német néppártiak szerint Orbán félrevezeti a magyar közvéleményt Egyetértenek azzal, hogy nem zárták ki a Fideszt, de úgy vélik, a manipulációt abba kell hagyni.
Orbán családi ügyvédje is kurátora lett a központi fideszes médiabirodalom kulcsintézményének Bejegyezték a Kaposvári Törvényszéken a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt.
Belezavarodott a kormánykommunikáció Orbán magángépes Vidi-túráiba A kancelláriaminiszter szerint a Vidi-járat egy-egy útja töredéke a képviselői fizetésnek, ezért nem kell bevallani. A miniszterelnök sajtósa viszont arról beszélt, hogy az utak rendszeresek.
Európa versenyképességének kulcsa Ha nincsenek fiatalok, akkor nincs jövő sem. Ezt mondta Orbán Viktor a szakmák Európa-bajnokságának ünnepélyes megnyitóján. A kormányfő szerint Európa versenyhátrányban van, de kiváló szakemberek képz...