Pert nyert Habony cége ellen a szegedi önkormányzat

Ötmillió forintot kell fizetniük egy cikkért, amiben azzal vádolták Botka Lászlót, hogy családokat tett tönkre.

2018. június 13. 19:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

New York Times: Habonnyal terjeszti az üzenetét Európában Orbán Viktor A szlovén médiumok egy részében jelent meg áttételesen vagy közvetlenül magyar befektetés, Habony Árpád érdekeltségein keresztül.

Óriásit ment Habony Árpád médiacége Megtízszereződött a vállalat nyeresége.
Öntik a pénzt Habony emberei a szlovén sajtóba Az eddig ismert bevásárlásokon túl még 800 ezer eurót toltak be az SDS nevű pártot éltető lapokba és reklámcégbe, idén áprilisban. Felmerült a tiltott kampányfinanszírozás vádja is.

Van lejjebb: a Habony-média alázza a gyerekmentő hőst
Lebukott Botka László: Szegeden már készülnek a migránsok betelepítésére Ennek érdekében egy sorosista projekt keretén belül érzékenyítik az óvónőket a migránsgyerekekre.
A szegedi zajrendelet visszavonását kérte Szabó Bálint Szabó Bálint a szegedi díszközgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján felszólította Botka László (MSZP) polgármestert, hogy fejezze be a városnak kárt okozó "ámokfutását".
Ismét egy piac miatt kerülhet nagy bajba Botka László Hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tesz a szeged-kiskundorozsmai nagybani piac értékesítése ügyében az ott korábban működő kereskedők egy részét képviselő Szabó Bálint, ha az önkormányzat mélyen á...