Pert nyert Habony cége ellen a szegedi önkormányzat

Ötmillió forintot kell fizetniük egy cikkért, amiben azzal vádolták Botka Lászlót, hogy családokat tett tönkre.

2018. június 13. 19:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Habony lapja újságírót keres: 130 ezres nettó fizetés, íráskészség nem kell

Habony üzlettársa milliókkal segíti Orbán szlovén barátját A Ripost tulaja 112 ezer euróért növelte részesedését a szlovén szélsőjobboldali pártsajtóban. Úgy néz ki, Habonyék Szlovéniában is felpörgetik a menekültellenes EP-kampányt.
Habony volt titkára is posztot kapott a gyógyszerhatóság új tanácsadó testületében A gyógyszerhatóságnak hónapok óta nincs főigazgatója, és most is csak egy fura összetételű tanácsadó testületet neveztek ki az intézményhez.
Meglátogatta Botka Lászlót, a Facebookon áradozik Szegedről az amerikai nagykövet fotók David Cornstein több programon is részt vett a városban, amely szerinte nagyon sokszínű.

Botka László egykori udvari beszállítója került őrizetbe A Mini Hungary botránya mögött is a Szeviép egyik vezetője állhatott.
Botka és emberei bujkálnak Botka László és a szegedi parkolóbérlet-botrány elítéltjei bujkálnak a nyilvánosság elől. Ezt a szegedi KDNP elnöke jelentette ki, miután a szocialista képviselők nem jelentek meg az ügyben összehívot...
Börtönre ítélték Botka embereit Botka László közvetlen bizalmasait ítélte el a bíróság elsőfokon. Felfüggesztett börtönbüntetést kaptak a szegedi parkolóbérlet-botrány vádlottjai. Botka László szerint koncepciós eljárásról van szó. ...
Felfüggesztett börtönt kaptak első fokon Botka László munkatársai Ingyenes parkolóbérleteket adtak az önkormányzattal kapcsolatban álló személyeknek, ezzel a vád szerint, negyvenmillió forintos vagyoni kárt okoztak a szegedi városvezetők. Botka László szerint konce...
Fidesz: Gyurcsány Ferenc és Botka László nyíltan bevándorláspárti politikus Mindketten megpróbálják a szegedieket arra biztatni, hogy forduljanak a kormány ellen. Többször is kijelentették, hogy a kerítést le kell bontani hangsúlyozta B. Nagy László.