Pert nyert Habony cége ellen a szegedi önkormányzat

Ötmillió forintot kell fizetniük egy cikkért, amiben azzal vádolták Botka Lászlót, hogy családokat tett tönkre.

2018. június 13. 19:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A választási informatikai rendszer későbbi kulcsemberei ott voltak a Fidesz 2010-es eredményváróján Kicsi a világ. A cég és Havasi Bertalan sem árulta el, hogy mit keresett Orbán Viktorral és Habony Árpáddal közös fotón Arató Dávid és Karlócai Balázs.

A több szerepben is megbukott Botka László kihívóját keresi a Fidesz Több polgármesterjelölt közül választhat a kormánypárt.

Friss hírek
Ilyet még nem láttál: Mona Lisa és társai a Szigeten veretik Egyetértünk az egyik kommentelővel: zseniális.
A csökkent allergiát kiváltó búzafajták nemesítését kutatják Az eredmények segítik az olyan élelmiszerek előállítását, amelyeket azok is fogyaszthatnak, akiknek tartózkodniuk kell a búzaalapú élelmiszerektől.
Szörnyű hírt kapott a Man. City De Bruyne sérüléséről Hosszú hónapokra kidőlt.
Szabvánnyá avanzsált TLS 1.3 titkosítási protokoll Immár hivatalos szabvány a TLS titkosítási protokoll 1.3-as verziója - jelentette be pár nappal ezelőtt az internetes hálózat irányításáért és szabályozásáért felelős IETF. A független testület a legfontosabb biztonsági protokollnak titulálja a fejlesztést, amely rendkívül fontos biztonsági újításokat, ezzel kiváló privacyt, illetve teljesítményt ígér.
75 éves lett Robert De Niro A többek között a Nagyfater elszabadul, a Cápamese, az Apádra ütök és a Vejedre ütök című filmekből ismert színész 1943. augusztus 17-én született. 
Több hektáron ég az avar Földes külterületén Félő, hogy a tűz átterjed egy tanyára és a szomszédos kukoricásra is.

Újra biztonságosan használható a szegedi Belvárosi temető A vihart követő helyreállítás után újra biztonságosan használható a szegedi Belvárosi temető közölte Botka László (MSZP) csütörtökön a helyszínen.
Botka László szegedi polgármester súlyosan sarcolja a helybeli cégeket A szegedi vállalkozásokat gúzsba kötő helyi adók csökkentésére tettek javaslatot tegnap mivel több vállalkozás elhagyhatja a várost az irreálissá tett adóterhek miatt.
Lázár újra polgármester lenne, Szegeden Botka László helyére pályázik a Miniszterelnökséget vezető egykori miniszter.

Top hírek:
Gundel Takács Gábor vezeti a Spíler TV labdarúgó-BL műsorait Fehér Csaba és Hrutka János lesz a két szakértő.
Tömeges drogtúladagolás történt egy connecticuti parkban Nem tudni, pontosan mi történt, valószínűleg a biofű áll a háttérben.
Két komoly név nem indul a Vueltán Sem a címvédő, sem a Tour de France győztese nem áll rajthoz a háromhetes versenyen.
Matolcsy Ádám cége szállítja a bútorokat a Testnevelési Egyetem új kampuszára Gyorsított eljárást kellett kérni, mert hirtelen rájöttek, hogy mindjárt indul a tanév. A jegybankelnök fia pedig gyors volt.
Nem hiszi el, most mivel akar a reflektorfénybe kerülni Meghan Markle apja Úgy tűnik, Harry herceg újdonsült feleségének apja mindent megtesz, hogy bekerüljön a bulvárlapokba: vagy azon panaszkodik, hogy II. Erzsébet képtelen találkozni vele, vagy kamu paparazzi-képekkel borzolja a kedélyeket, vagy egész egyszerűen zsarolásba kezd - Thomas Markle célja láthatóan mindig ugyanaz: valamilyen úton-módon profitálni Meghan újdonsült családjából.
Kulcsár Edina titkos esküvője - Gyönyörű menyasszony volt a szűk körű lagziban Kulcsár Edina kisfia születése előtt összeházasodott Csutival.