Épp új migrációs útvonal nyílik a Balkánon

Az osztrák média által mecset-útnak nevezett vonal Albánián, Montenegrón és Bosznián át vezet, és azért hívják így, mert ezekben az országokban mecsetek segítik a bevándorlókat.

2018. június 13. 19:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A nagyhatalmak ütközőpontja: választások kezdődtek a Balkánon Parlamenti választásokat tartanak vasárnap Bosznia-Hercegovinában.

Egyik legfontosabb választására készül Bosznia-Hercegovina Döntő fontosságú választás előtt áll Bosznia-Hercegovina. A voksolást meghatározó legfőbb témakörök a bevándorlás és az ebből (is) származó iszlamizáció, az etnikai ellentétek, valamint a Balkán integ...
Balogh János főkapitány szerint kell a határvédelem A Balkán kevésbé védett útvonalát kihasználva továbbra is tömegesen áramlanak magukat menekültnek valló illegális bevándorlók Nyugat-Európa felé.
Országos rendőrfőkapitány: az illegális migráció nem szűnt meg Éppen ellenkezőleg, mivel a Balkán kevésbé védett (.) útvonalát kihasználva továbbra is tömegesen áramlanak magukat menekültnek valló illegális migránsok Nyugat-Európa felé fogalmazott.
A macedónok nem érezték, hogy dönteniük kell A macedónok nem érezték, hogy dönteniük kell az ország nevének megváltozásáról értékelte Ördögh Tibor Balkán-szakértő az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában a vasárnapi érvénytelen népszavazást...

Több ezer migráns vár a Balkánon Felvette egy kerékpáros testkamerája, ahogy bevándorlók próbálnak Bosznia-Hercegovinából Horvátországba jutni illegálisan a zöldhatáron, egy kis hegyi ösvényen. A horvátok ugyanis a megnövekedett migr...
Újabb négy halálos áldozatot követelt a nyugat-nílusi láz Romániában Idén már 21-en haltak meg az egész Balkánon rohamosan terjedő kórban.
Juncker nem sok jóval kecsegteti a nyugat-balkáni országokat Az Európai Bizottság elnöke szerint 2025 előtt nem valószínű Bosznia, Albánia, Szerbia, Macedónia, Montenegró és Koszovó csatlakozása az EU-hoz.
Visszavágott Montenegró a női kéziválogatottnak Rasmussen kapitány több játékost is pihentetett, így kissé érződött az összeszokottság hiánya.
Montenegró önkéntes katonai szolgálatot vezet be Önkéntes katonai szolgálatot vezet be Montenegró 2019-től, a tervek szerint évente száz új katonát képeznének ki - közölte értesülését a Pobjeda című montenegrói napilap csütörtökön.
Önkéntes katonai szolgálatot vezet be Montenegró A 2006 óta független délszláv államban a tervek szerint a jövő évtől kezdve évente száz új katonát képeznének ki - közölte értesülését a Pobjeda című montenegrói napilap csütörtökön.