Agyonverte, majd 8 órán keresztül próbálta elégetni az anyját

Azt mondta, Isten parancsolta neki.

2018. június 13. 19:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Stephen Hawking utolsó üzenete: "Nincs Isten" Londonban mutatták be Stephen Hawking utolsó, Rövid válaszok a nagy kérdésekre című könyvét. A márciusban elhunyt elméleti fizikus számos előrejelzést adott a következő 100 évre vonatkozóan, és kifej...

Isten nem ver robottal? Tiltott gyümölcs a robotika, elveszik a papok állását a gyóntatóbotok? Mesterséges intelligenciával találkozott a klérus: sci-fivel vizsgálják a katolikus jövendőt.
Mégsem Évát teremtette Isten a világ első nőjeként Lilith a kultúrtörténet legrégebbi, ismert démonjainak egyike, Ádám első párja.
Tarlósnak belső spirituális igénye, hogy legyen legitimációja Mármint annak a posztnak, amit Isten és a nép akaratából kap meg. Reagált az Index szavazására is.
Google fordítót használt tetoválása szövegének lefordítására az Instagram sztár, nem kellett volna A 26 éves azerbajdzsáni Instagram sztár, Naz Mila úgy tűnik, nem jeleskedik az angoltudásával, ezért történhetett meg az, hogy a magára varratott szöveg valami teljesen más lett, mint amit eredetileg ...
Isten nem adott nekem lábakat, de adott helyettük tehetséget Akaraterejével minden nehézséggel képes megbirkózni a lábak nélkül született, fiatal férfi.

Trump megválasztása igazából Isten terve volt Legalábbis ezt mondják az Egyesült Államokban hódító vallási vezetők.
Milliókat fizethetnek Einstein leveléért Az úgynevezett Isten-levelet decemberben fogják elárverezni.
Elővették Einstein legendás, kézzel írt Isten-levelét Újra árverésre kerül Albert Einstein (1879-1955) kézzel írott levele, amelyben Istenről, a vallásról, a zsidóságról alkotott nézeteit fejti ki a világhírű fizikus.
Újra árverésre kerül Einstein híres Isten-levele A kézzel írt dokumentumban a tudós Istenről, a vallásról és a zsidóságról értekezik.
Erdő Péter: a világra figyelő egyházra van szükség A bíboros érsek homíliájában kiemelte: Isten országa hatékonyabb és nagyobb, mint amit mi látunk, a jó mindenütt megjelenhet.
Székely János: A házasság nem börtön, hanem Isten ajándéka Míg 1970-ben a lakosság 89,3 százaléka élt úgynevezett családháztartásban, ez a szám 2016-ra 82,5 százalékra csökkent hívta fel a figyelmet a Központi Statisztikai Hivatal elnöke.