Agyonverte, majd 8 órán keresztül próbálta elégetni az anyját

Azt mondta, Isten parancsolta neki.

2018. június 13. 19:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Törött kézzel élte túl a büntetést, amit Isten Katonája mért rá Robbert Whittakert háromszor is padlóra küldte korunk legfélelmetesebb embere, Yoel Romero. Az MMA Trumpja pedig bejelentette: a Fehér Ház asztalára akarja csapni a bajnoki övét.

Másodszor ünnepli születésnapját idén: Isten éltesse a királynőt! Másodszor köszöntik idén 92. születésnapja alkalmából II. Erzsébet brit uralkodót. Nem szokatlan ez, hiszen évtizedek óta dupla a megemlékezés, először valós születése napján, április 21-én ünneplik, ...
Nézzék, milyen boldog Jennifer Lawrence, az Isten szerelmére! Így sétálgatott új pasijával, Cooke Maroney-val.
Isten keze és lába is Maradonán - Mexikó, 1986 Argenítna másodszer lett világbajnok. Egy kézzel ütött gól is segítette. A magyar futball 6-0-val kezdett zuhanórepülésbe.
Jurassic Park 1-2-3 - vasárnap 21.00 Ajánló - Isten hozott a Jurassic Parkban! Az itt élő ragdozók már kihaltak, de most újra megküzdenek a zsákmányért, a területért, de legfőbbképpen a túlélésért! Jurassic Park trilógia vasárnap esténké...
Gyarmati Andrea: Van Isten? Miben hiszel? Ha hiszel benne, van, ha nem hiszel, nincsen. Amiben hiszel, az létező a számodra.

Isten báránya és a szex a középkorban A kályhacsempék történeti kulisszáiba avat be a Budapesti Történeti Múzeum kiállítása.
Híveim, Isten azt mondta, hogy szükségem van egy új magángépre
Isten a pszichológusnál - Gryllus Dorkával készül a Gólem Színház új premiere Jaj, Istenem! címmel mutatja be Anat Gov kortárs izraeli szerző drámáját a héten a Hatszín Teátrum. A darab egy groteszk felvetésen alapul: mi történik, ha Isten úgy érzi, jól jönne neki egy pszichote...
Isten malmai Beérett tehát az első gyümölcs, a határozott magyar nemzetpolitika célt ért. Egyre több jel mutat arra, hogy sok évtized hányattatá­sait követően ismét kezd egybeforrni a nemzet.
Üzentek a reformátusok: Isten az, akinél a tényleges erő és hatalom lakik Hiszik és remélik, hogy a megválasztott képviselők "készek és képesek legyenek olyan országot munkálni, ahol lehet és érdemes élni, politikai hovatartozástól függetlenül."
Kormányközeli rádió lesz az egykori Class FM helyén Két pályázó indult a vonatkozó frekvenciapályázaton, egyiküket azonban formai hibákra hivatkozva kizárta a testület. Mit ad isten, a győztes pont az lett, amelyik Andy Vajnával és Mészáros Lőrinccel ...