Párbeszéd: Rengeteg józsefvárosi életét veszélyezteti a Metal-Art, be kell zárni

A párt elnökségi tagja, Erőss Gábor szerint az üzem vélelmezhetően spórol a vegyi és káros anyagok ártalmatlanításával, és egyszerűen a csatornába engedik a mérgeket.

2018. június 25. 19:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Párbeszéd, pelenka, Orbán
Két autó ütközött össze Budapesten, a Gyömrői úton A Csévéző utcai kereszteződésben forgalomkorlátozásra kell számítani.
NB I - Elvesztette veretlenségét a Ferencváros - tabella A Puskás Akadémia - Hegedűs János hatvanméteres szabadrúgásgóljával - 1-0-ra legyőzte a listavezető, eddig veretlen Ferencvárost szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 11
Áder összesen 4 elítéltnek adott kegyelmet eddig idén Az első 9 hónapjában 405-en nyújtottak be kérvényt.
Ez okozhatja a poloskainváziót A klímaváltozás és a globális kereskedelem is okolható.
NB I - A címvédő ellen sem tudott pontot szerezni a Haladás A címvédő MOL Vidi FC 2-0-ra nyert a sereghajtó Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 11

Top hírek:
Márki-Zay: Ahol magángépeken repkednek míg a többség retteg, ott a Molotov-koktélok előkerülnek A szokásosnál is harciasabb interjút adott Hódmezővásárhely polgármestere az 1956-os forradalom előestéjén. Márki-Zay Péter szerint a vidéki Magyarország retteg, és abból forradalom lehet, ha a meglopott emberek azt látják, ahogy a kormánypárti politikusok közben kastélyokban laknak.
A bírók kiborultak Handóra: "Most nem a lóláb, az egész ló kilógott" Debrecenben összbírói értekezlet összehívását kezdeményezik a tiltakozó bírák, miközben egyre több helyen soha nem látott ellenállást váltott ki az Országos Bírói Tanács legutóbbi megpuccsolt, más szemszögből elcsalt póttagválasztása. A bírósági szervezet egyszemélyi vezetője, Handó Tünde iránt lojális bírósági vezetők ügyeskedése a jelek szerint visszahull rájuk.
Nem jó, ha valaki a gyereke véleménye ellenében dönt az iskoláról Olyan iskolákra van szükség, ahová a gyerekek úgy jönnek be reggel és úgy mennek el délután, hogy úgy érzik, ezt a napot is megélték és nem túlélték így képzeli az ideális iskolát Horváth Péter, a Nemzeti Pedagóguskar elnöke, aki egyben a győri Révai Gimnázium igazgatója.
Áder összesen 4 elítéltnek adott kegyelmet eddig idén Az első 9 hónapjában 405-en nyújtottak be kérvényt.
Vigyázzon, mérgező is lehet a dísztök Egyszerű a szabály: nem kell megenni.
Vezető kárpátaljai magyar politikusok ellen indult plakátkampány Ukrajnában "Állítsuk meg a szeparatistákat" felirattal és a kárpátaljai magyar közösség vezetőinek neveivel, valamint fényképeivel jelentek meg óriásplakátok szombat reggelre a főutak mellett Ungvár, Munkács és Beregszász körzetében.