Megunta a Trónok harca színésznője az ócska szerepeket, most saját thrillerjén dolgozik

A háborús bűnösök sötét világába kalauzol.

2018. július 5. 7:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezeket a sorozatokat tartják a legjobbnak Amerikában itt vannak az Emmy-jelöltek Magyarok is kaptak jelölést, akik a Budapesten forgatott Géniusz: Picasso című minisorozaton dolgoztak. A legtöbb jelölést viszont a Trónok harca gyűjtötte be.

We Happy Few - az egyik Trónok harca szereplő is szinkronizál benne A Tónok harca sorozat egyik színésznője szólaltatja meg a We Happy Few egyik fontos szereplőjét.
Soha többet nem forgatnak már Trónok harcát Befejeződött az utolsó évad forgatása, most volt együtt utoljára a stáb.
A Trónok harca Aryája véres csukákkal búcsúzik a sorozattól
Stílusosan búcsúzott el a Trónok harcától Maisie Williams Ráadásul ebből arra is lehet következtetni, mi lesz Arya Stark sorsa a sorozat végén.
Ne higgyen a szemének! Bármennyire úgy tűnik, ezeken a fotókon nem Palvin Barbara szerepel Melina Martin azért is érdekes mert a magyar modellen kívül egy színésznőre is hasonlít a Trónok harcából.

A Trónok harca sztárja cuki szettben kávézik Londonban Imádjuk!
A trónok harca sztárja írt magának egy filmet, mert nem kapott jó szerepeket A Trónok harca okos lánya, a Tudorok egyik főszereplője vak zongorista lesz, hogy végre játszhasson valami igazán erős szerepet.
Csak jövőre tér vissza a Trónok harca, de itt egy kép, nehogy elfelejtsük
A Trónok harca Sansa Stark-ja már nem úgy néz ki, mint a sorozatban! Teljesen átalakult!
Bizarr képsorokkal támad a Trónok harca írójának horrorsorozata Azaz a Nightflyers című regényadaptáció, amelynek itt a hátborzongató új kedvcsinálója.
Na, melyik Trónok harca szereplőnek nem jött be, hogy Ed Sheeran is szerepelt a sorozatban? Az, aki a kameókat is hülyeségnek tartja.