Megunta a Trónok harca színésznője az ócska szerepeket, most saját thrillerjén dolgozik

A háborús bűnösök sötét világába kalauzol.

2018. július 5. 7:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csődbe ment a stúdió, amelyik Trónok harca, The Walking Dead és Batman játékokat is csinált A Telltale Games bezárása mögött főként pénzügyi nehézségek állnak. Sajtóhírek szerint néhány játékukat leszámítva semmilyen más projekt nem hozott nekik (elég) pénzt.

Emilia Clarke magára tetováltatta a Trónok harca sárkányait Mind a hármat.
Bekönnyezősen nyálasan nyilatkozott a Trónok harcáról és feleségéről Kit Harington És mindezt egyszerre. Nagyon, nagyon, NAGYON romantikus!
George R.R. Martin nem akarta, hogy véget érjen a Trónok harca sorozat Az író szerint még 4-5 évadot simán elbírt volna az HBO szériája.
Áll az alku - 34. adás Adás előtt! A Trónok harca nagy rajongójaként Léna igencsak meghatódott, amikor férje ˝a sorozatot is belecsempészte˝ a lánykérésbe. De hogy jött a képbe a Gyűrűk ura? Ezt már Gundel Takács Gábor fejt...
Ezen a lélegzetelállító helyen forgatják a Trónok harca előzménysorozatát Úgy tűnik, a stúdió a tervezettnél hónapokkal korábban elkezdi a felvételeket.

Ed Sheeran szerint karaktere él, de meg kellett volna ölni Ed Sheeran korunk egyik legsikeresebb zenei előadója, a brit sztár azonban nem csak a színpadon kápráztatta el a rajongóit az utóbbi időben. Sheeran több sorozatban is feltűnt, többek között az HBO ro...
Nem hiszed el, milyen szerepet kaphat Kit Harington A Trónok harca rajongók egyik legnagyobb álma válhatna ezzel valóra. Vajon tényleg van rá esély?
A Trónok harca sztárja konkrétan pizsamában vett részt a New York-i Divathéten Gwendoline Christie kiegészítőkkel is feldobta a divatos hálóruhát.
Tiszta Trónok harca lesz az Az 2 a forgatókönyvíró szerint A Stephen King regényéből készült folytatás össze fogja törni pár rajongó szívét.
Megint kiderült valami a Trónok harca nyolcadik évadáról Figyelem, spoilerveszély!
Elkészült a tökéletes ital a Trónok harca utolsó évadához