Elindultak a találgatások: mikor jelenik meg a Galaxy S10 és az igazi nagyágyú Galaxy X?

Lehet, hogy csak rövid ideig élvezheti a kiemelt érdeklődést az augusztus elején érkező Galaxy Note9. A legújabb hírek egy igencsak feszített Samsung-ütemezésről szólnak.

2018. július 10. 10:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hasznos aprósággal frissülnek a Samsung korábbi zászlóshajói A Galaxy S8, Galaxy S8+ és Galaxy Note 8 főképernyője is forgathatóvá válik.

Kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab Advanced 2 és Advanced 2 XL Összesen négy táblagéppel frissíthet idén a Samsung - ebből kettő most képeken is látható.
Három eltérő Galaxy S10-en dolgozik a Samsung Az egyik modellen az ujjlenyomat-olvasó nem lesz a kijelzőbe ágyazva.
Galaxy in Turmoil - új videó jött a Battlefront 3-alapú rajongói játékból Immár a Star Wars bármilyen jele nélkül, de érkezett egy kevés játékmenet a Battlefront 3 alapjaira épülő Galaxy in Turmoilból.
Dupla kamerás kagylómobillal újíthat a Samsung A Samsung W2019 a Galaxy S10 kamerarendszeréről is árulkodhat.
Pánikban a Samsung, rosszul fogynak a mobiljai A Galaxy S9 sokkal gyengébb eladási mutatókat produkál, mint elődje, a Galaxy S8.

Ez lehet a Samsung Galaxy Tab S4 Végre képeken is látható a Samsung következő táblagépe, amelynek a hangrendszeréről az AKG gondoskodik.
Távirányító lehet az S Penből Bluetooth eszközként is funkcionálhat a karrierje legnagyobb fejlődésén áteső stylus, ami augusztus elején, a Samsung Galaxy Note9-cel együtt mutatkozik be.
Fontos érdekességek szivárogtak ki a Samsung Galaxy Note 9-ről Úgy néz ki, hogy tényleg nagy lesz az új modell akkumulátora. A Galaxy Note 8 forgalmazása pedig leállhat az utód megjelenése után.
Ibrahimovic megint nagyot mondott Az LA Galaxy sztárja most sem felejtette el az öndicséretet.
Augusztus 9-én megérkezhet a Galaxy Note 9 Egy jól látható S Pen toll van az amerikai újságíróknak kiküldött meghívón.
Csúcsszintű arcfelismerőt kap a Samsung Galaxy S10 Ezenkívül képernyőbe épített ujjlenyomat-leolvasóval is ellátják az új csúcsmobilt.