Elindultak a találgatások: mikor jelenik meg a Galaxy S10 és az igazi nagyágyú Galaxy X?

Lehet, hogy csak rövid ideig élvezheti a kiemelt érdeklődést az augusztus elején érkező Galaxy Note9. A legújabb hírek egy igencsak feszített Samsung-ütemezésről szólnak.

2018. július 10. 10:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Négy hátlapi kamera lesz a Samsung Galaxy A9 Pro készüléken Nem viccel a Samsung: hamarosan jön a Galaxy A9 Pro (2018), egyenesen négy hátlapi kamerával.

Hivatalos a Galaxy A7: tripla kamerával támad az új Samsung okostelefon Ez a Samsung első tripla hátlapi kamerás okostelefonja - a felső középkategóriában indul.
A Samsung bemutatta első triplakamerás telefonját Ezúttal a kamerák oldaláról turbózta fel Galaxy A7 telefonját a Samsung: bejelentette a készülék 2018-as, triplakamerás változatát.
Ilyen lesz az Android Pie a Galaxy S9-en A kiszivárgott képernyőképek mellett a Galaxy S10 variációkra is érkezett tipp.
Kigyulladt egy liftben egy Galaxy Note9 telefon, pert indítanak a Samsung ellen Rossz jel, ha egy Galaxy Note készülék neve és a tűz szó egy mondatban szerepel. Pedig most épp ez történt egy Galaxy Note9-cel.
Magyarországra is jön az ezüst Galaxy Note 9 Több mint 30 országban lehet majd kapni az ezüst színű verziót.

Ibrahimovic 500. gólja is elképesztő Ibrahimovic 500. gólja is elképesztő hir Amerika Ibrahimovic Los Angeles Galaxy mls top téma panucci v, 09/16/2018 - 12:42 Zla...
Szuperlassított videókkal frissít a Galaxy Note 8 Szuperlassított videókat és AR Emojit is ígér a Galaxy Note 8 legutóbbi frissítése.
Da Vinci: árulkodó kódnevet adtak egy jövő évi csúcstelefonnak Néhány hete csupán, hogy megjelent a Galaxy Note9, de ez nem jelenti azt, hogy a Samsung már ne dolgozna utódján, a Galaxy Note10-en. Erről a modellről kaptunk most egy hírt.
Érkezik a továbbfejlesztett Ford S-MAX és Ford Galaxy A Ford továbbfejlesztette a stílusos S-MAX és a tágas Galaxy modelleket, amelyek ezentúl még kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást, élvezetesebb teljesítményt és kifinomultabb működést kínálnak az európai v...
A Galaxy S10-ben lesz a legfejlettebb ujjlenyomat-olvasó A Samsung következő csúcskészüléke ultrahangos szenzorral újít.
Lehet, hogy csak Dél-Korea kaphat 5G-s Samsung Galaxy S10+ okostelefont Három eltérő Galaxy S10 érkezik, és lesz egy 5G-s modell is - ez utóbbi talán csak Dél-Koreában.