Andromédát akarunk! Petíció indult a különleges Windows telefon+tablet gyártásáért

Aláírásokat várnak azoktól a felhasználóktól, akik megvásárolnák a Microsoft régóta emlegetett eszközét, amelyik egy összehajtható tablet volna, telefonfunkciókkal felruházva.

2018. július 10. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Windows 10 tipp: gyors képernyő-optimalizálás Pillanatok alatt személyre szabhatjuk az operációs rendszer munkaasztalát.

Ezek tűnnek el a legújabb Windows 10-ből A 1809-es frissítésből megint egy sor olyan funkciót kukáz a Microsoft, amiket már elavultnak gondol. Nézzük, miktől lehet elbúcsúzni!
Egy sor funkciótól búcsúzik a Windows 10 1809-es kiadása Egyebek mellett a OneSyncet és a Snipping Toolt is elavultnak ítélte a Microsoft.
Így hívható elő a Windows 10 rejtett, mindenható vezérlőpultja A rejtett mappa egy helyre gyűjti össze az operációs rendszer összes beállítási lehetőségét.
Új trükkel kíméli idegeinket az októberi Windows 10 frissítés A Microsoft a telepítési folyamat során szeretné kiküszöbölni a fölösleges és bosszantó újraindításokat, ezért a következő Windows 10 egy újfajta, prediktív modellt alkalmaz a frissítés levezényléséhe...
Windows Store-exkluzívok a Steamen A THQ Nordic és a Microsoft még a Gamescomon egyezett meg Windows Store-exkluzív játékok dobozos terjesztéséről és Steamre költöztetéséről. Egyelőre öt játékkal indul el a kezdeményezés.

Problémás a Windows 7 szeptemberi frissítése A gondot az okozza, hogy a mostani folt egy két évvel ezelőtti frissítést igényel, amely egyes számítógépeken nem található meg.
Agresszívan terelne az Edge felé az új Windows 10 Más böngészők telepítésekor a rendszer bétája felugró ablakkal biztat az Edge használatára.
Egy kis probléma a Windows 10 szeptemberi kumulatív frissítésével A Windows 10 April 2018 Update verzió kumulatív frissítése egyes esetekben nem kezdeményezi a rendszer újraindítását.
Befejezte a Windows XP támogatását a Firefox Hamarosan pedig a Steam is búcsút vesz a rendszertől.
Tovább frissül a Windows 7, de fizetni kell érte A Windows 7 támogatása a meghosszabbított időszak lejárta után is folytatódhat, de drága lesz. Sőt, egyre drágább.
Pénzt fog kérni a Microsoft a Windows 7 frissítésekért