Ön- és közveszélyes keresztesháborút vív a tankönyvpiacon a kormány

Az állam minél jobban ki akar szúrni a tankönyvpiaci magáncégekkel, ezért ott gáncsolja azokat, ahol tudja, állítják a szakma ismerői. Most épp a korább tankönyvek engedélyeit nem hosszabbítják meg, holott erre nincs jogalap. Pontosabban egy van az erősebb kutya előjoga. Csakhogy ezzel épp magát készül lábon lőni a kormány.

2018. július 11. 10:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Szeles, tiszta idő lesz Holnap már 22 fokra melegszik a levegő.
Udo Bullmann persze nagyon kiborult A Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S & D) EP-képviselőcsoportjának elnöke, Udo Bullmann elítélte a szerinte Magyarországon a Fidesz ellenfelei ellen irányuló támadásokat
Rudi szerint fasisztoid
Megtiltották a kiutazást a katonakorú férfiaknak A Donyec-medence egyes részeit megszállva tartó orosz adminisztráció megtiltotta minden katonaköteles korú férfinak, hogy Oroszország felé elhagyja az önkényesen kikiáltott, Moszkva által támogatott kelet-ukrajnai szakadár köztársaságok területét – közölte Makszim Prauta, az ukrán védelmi ...
Kidöntött egy villanyoszlopot egy autó a 27-es főúton Az oszlop a félpályát elzárja.
Szijjártó Péter: Veszély fenyegeti a biztonságos helyeket A miniszter ezúttal a Mandela-csúcson beszélt a migráció kockázatáról.

Top hírek:
"Az egészben volt valami idealisztikus" Az új NAT készítői is érezték, hogy elhasal a tervezet Apránként szedik ízekre különböző kormánypárti körökben az új nemzeti alaptanterv eredendően még "nagyon szép munkának" ítélt tervezetét. A csaknem két évig készült munkaanyagnak a Fidesz képviselői főként eszmei hiányosságokat rónak fel, miközben hivatalosan még mindig nem tudni, miért mondhatta a Miniszterelnökség vezetője a dokumentum bemutatása előtt, hogy "így biztosan nem lép életbe".
Kitiltották a trollkodó momentumosokat Tállai Facebook-oldaláról A politikus átadott egy utat, a momentumosok illetve néhány civil emlékeztette őt arra, ez uniós pénzből van. Az oldal üzemeltetői azonnal léptek.
Körözött spanyol autót találtak Röszkénél A röszkei határátkelőhelynél bukott le a magyar férfi.
Kamion karambolozott Budapesten Hatalmas a dugó a II. kerületben.
Hajléktalanok ölték meg társukat a Jászai Mari téren Ököllel ütötték-verték, majd amikor már nem mozdult, meggyújtották a kabátját.
Hetekre bezár a Déli pályaudvar Október negyedikétől tart a karbantartás.