Így vitték földre a miskolci István malmot, mutatjuk a képeket

Felrobbantották az épületet.

2018. július 11. 17:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csongrádi Kata Nap-tudással gyógyít S. Nagy István özvegye igazán életigenlő. Csongrádi Kata nemcsak magára gondol, egyik követője térdét meditációval gyógyította meg. Férje, S. Nagy István három évvel ezelőtt hunyt el. Sikerült ...

Fidesz: kampányfinanszírozás területén is bezáródott egy kiskapu A választások lebonyolítása gördülékenyebb, a kampányfinanszírozás szabályozása pedig szigorúbb lesz értékelte a kedden elfogadott törvénymódosítást Bajkai istván.
Trapper Misi Sas István filmrendező és reklámpszichológus szerint Az ÍGÉRET minden reklám lételeme!. A Magyar Reklámszövetség örökös tagja volt az első magyar szakember, aki Cannes-ban több díjat is nyert.
Hollik István hatalmas hajrával küzdötte fel magát a hülyeségverseny élbolyába Akárki nyeri a vébédöntőt, ezt a sikert már senki nem veheti el tőle.
Nincs több haladék: viszi a bank a magyar színészlegenda házát Annyira eladósodott Szilágyi István és családja, hogy hamarosan elveszíthetik a házukat. A család ugyani 25 millió forinttal tartozik a banknak egy korábbi hitelfelvétel kapcsán, amit elmondásuk szeri...
Főszervező: gyakorlott úszók vágjanak neki a Balaton-átúszásnak A szombaton várható szélviszonyok és hullámzás miatt a gyakorlott, szabadvízi úszásban tapasztalt, megfelelő erőnléttel rendelkezők vágjanak neki a Balaton-átúszás 5,2 kilométeres távjának, és minél k...

István nem is sejti, hogy Júlia megcsalja őt Mivel Eszter és Júlia egy helyre indult, ezért István a sógornőjén kereste a feleségét, miután nem érte el telefonon. Kiderült: nyomós oka volt, hogy ne vegye fel...
Felrobbantották a miskolci István malom kis silóját
Hazai és határon túli ifjúsági szervezetek: jogtipró Beke István és Szőcs Zoltán elítélése Közös közleményben fejezték ki hazai és külhoni magyar ifjúsági szervezetek megrendülésüket és értetlenségüket az erdélyi Beke István és Szőcs Zoltán jogtipró elítélése miatt kedden.
Hogyan vegyük ki a kullancsot a gyerekből? Tausz István gyermekorvos válaszolt a telefonálók kérdéseire a kánikulára való felkészüléssel és a gyermekkori betegségek elkerülésével kapcsolatban.
Szűz víz A kóklerek gátlás nélkül kihasználták és kihasználják a modern kommunikációs csatornák által biztosított lehetőségeket figyelmeztet Fábián István, a Debreceni Egyetem professzora.
A kormány büntetni fogja, ha valaki humanitárius segítséget nyújt menekülteknek Holik István sorosozós szavaiból erre lehet következtetni.