A baloldali újságírás hazugságokra épül

A 2010 utáni baloldali újságírás szinte soha nem közölt megértő, elismerő, vagy ne adj' Isten objektív cikket a kormányról. Sőt, folyamatosan rágalmazzák, becsmérlik és valamiféle perverz indíttatásból a Nyugathoz dörgölőzve irtó lábszagúra sikeredett módszerekkel megpróbálják lejáratni azt.

2018. július 11. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Válságban az unió? A német politika legtöbb szereplője most mondta ki először, hogy a migránsválságért a kancellárt terheli a felelősség. 2015 jelmondatai, hogy isten hozott, és nincs felső határ, tévedésnek bizonyultak...

Duterte lemond, ha valaki bebizonyítja neki, hogy Isten tényleg létezik Egy közös szelfi is elég.
Hamilton: Isten rajtam tartja a kezét Lewis Hamilton életében fontos szerepet játszik a vallás, illetve az Istenbe vetett hite. Azt is elmondta, hogy rendszeresen jár templomba és minden étkezés előtt imádkozik.
Cinthya Dictator: Van egy Isten, aki felé meg kell felelnem Ennek viszont semmi köze nincs a külsejéhez.
Bárkiből, még az oroszokból is lehet isten Tudják, hogy nem esélyesek, de csodát tehetnek 78 ezer néző előtt a nyolcaddöntőben.
Hír: Kuna Tibor: a vagyonomat "Isten adta nekem!" "...Az Úr adta, az Úr vette el!..." (Jób könyve 1:21)

Az Isten szerelmére! Nézzék hogy sétáltatja kutyáját Jennifer Lawrence! Oscar-díjas kutyasétáltatás. Előadja: Pippi és J-Law.
Isten ujjai Maradona megint ellopta a show-t Argentína meccsén: extázis, elalvás, őrjöngés, összeesés.
Isten mentette meg a Jobbik koalíciótól Magyarországot?
Spencer & Hill - Bosszú El Pasóban Az Isten megbocsát, én nem! történetének folytatása, amelyben végre Spencer is főszereplővé lép elő Hill mellett és igazából együtt láthatjuk a legendás párost.
Botrányt okozott a Time manipulatív címlapja Egy síró két éves hondurasi kislány néz fel Donald Trumpra. Mellette egy rövid felirat Isten hozott Amerikában.
Az Isten keze Diego Maradona útja a csúcsra és vissza Minden idők legkiválóbb focistájaként tartják számon, egy élő legenda, akinek tiszteletére több országban is szobrot állítottak. Egy argentin nyomornegyedből jutott luxuskörülmények közé egész életét...