A baloldali újságírás hazugságokra épül

A 2010 utáni baloldali újságírás szinte soha nem közölt megértő, elismerő, vagy ne adj' Isten objektív cikket a kormányról. Sőt, folyamatosan rágalmazzák, becsmérlik és valamiféle perverz indíttatásból a Nyugathoz dörgölőzve irtó lábszagúra sikeredett módszerekkel megpróbálják lejáratni azt.

2018. július 11. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fogadást kötött arra, hogy van isten, majd százszor halt meg Bibliai történetből nőtt ki a regény, amiből matinézunk, igen, Coelho.

Gyurcsány: Ha a nép nem segít megdönteni Orbán rendszerét, akkor ezek itt fognak ülni a nyakunkon, a jó isten tudja, hogy meddig A DK elnökére kétszázötvenen voltak kíváncsiak Szegeden.
Ferenc pápa: a szex isteni ajándék A szex ajándék, a pornó viszont elítélendő nagyjából így foglalható össze röviden, amit Ferenc pápa mondott azoknak a francia fiataloknak, akik a testi gyönyörökről kérdezték őt írja a Crux katoliku...
Anna Adélnak hívják Orbán unokáját  - Hahóóó, facebookosok! Megszületett harmadik unokám. Isten hozott, Anna Adél! - olvasható Orbán Viktor Facebok-oldalán a hír. Orbán Ráhel és Tiborcz István második gyermeke a budapesti Szent Imre ...
Isten éltessen Grand Theft Auto V! Pontosan öt évvel ezelőtt jelent meg az ismert széria legutóbbi része, amely a mai napig töretlen népszerűségnek örvend.
50 éves lett a Blöff rendezője - 15 érdekesség Guy Ritchie-ről Isten éltesse!

Isten parancsára cselekedett a brazil elnökjelölt merénylője Nem tudja folytatni kampányát Bolsonaro.
Nem bír a vérével! Menyasszonya helyett másik nővel vacsorázott Leonardo DiCaprio Mit ad isten, ő is modell.
Nem alig leplezett homoszexuális utalás, hogy Orbán Gáspár szektája olyan izmos fiúkat keres hirdetésben, akik Jézus menyasszonyai szeretnének lenni Ez egy, az Ó- és Újszövetségben egyaránt használt hasonlat Isten és Izrael, illetve Jézus és az Egyház viszonyára. De a hagyományos egyházak egyes hívei így is kiakadtak a megfogalmazásra.
Többszáz kiló gyanús kapszula: ezeket ne vedd be! A Mennydörgés Isten Indája kapszula is érintett....
Böjte Csaba: Isten nem teremtett selejtet, mindenki a remekműve Jubilál a Dévai Szent Ferenc Alapítvány. A szervezet célja azóta is a nyomorúságos körülmények között élő gyermekek felkarolása.
Az LMP több pénzt fordítana az oktatásra Az LMP szerint a kormánynak több pénzt kellene az oktatásra fordítania, ellenkező esetben Magyarország még a régiós országoktól is lemarad a nyugathoz történő felzárkózás helyett