28 túrázó rekedt a szilvásváradi barlangban

Annyira felázott a talaj, hogy nem tudták megközelíteni a kijáratot.

2018. július 11. 17:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Így alakul a kiskereskedelmi forgalom - egy ábrán kiskereskedelmi forgalom; milliárd forint, folyó áron
Miért nem jutsz egyr?l a kett?re? Ezen 6 ok miatt:
Mérleg Hava és titkai
Lassan kezdett, végül kiütéssel védte meg címeit Anthony Joshua Szombaton éjszaka a híres londoni Wembley stadionban, 80 ezer néző előtt lépett kötelek közé a WBO, WBA, IBF, IBO nehézsúlyú világbajnok angol Anthony Joshua, a 28 éves öklöző kihívója pedig az orosz
Napi terror 09.22.
5 dolog, amit semmiképpen ne tegyünk a hüvellyel! A legújabb trend, amitől a hollywoodi sztárok az egészségük megőrzését remélik, a vaginagőzölés. Azonban a hüvely igen érzékeny szerv - cikkünkből elolvashatja, mi az, amit semmiképpen ne tegyünk vele! ...

Top hírek:
Bolygót találtak ott, ahol a Star Trekben a Vulcan van A filmsorozat alapján 45 év múlva kéne találkoznunk a szuperracionális csúcsfülűekkel.
Verekedést provokáltak a szlovákok a DVTK hokimeccsén A sportágban ritkán látható jelenetek zajlottak le a miskolci szlovák bajnoki meccsen.
Kilenc emberrel nyert a baszk csapat A hazaiaknak a 20 perc emberelőny is kevés volt.
Meghökkentő eredmény: ők már lemondtak a gondtalan nyugdíjas évekről Az Y generáció már lemondott a nyugdíjálomról - derült ki egy friss felmérésből. Némi vigasz, hogy pozitívabb jövőképpel rendelkeznek a mostani tizen- és huszonévesek, azaz a Z generáció tagjai az idősebb, Y generációhoz képest. Az időskori munkavégzéssel kapcsolatban is pozitívabb a hozzáállása a fiatalabb, jellemzően pályaválasztás előtt álló korosztálynak.
Már három halálos baleset is történt Két autó fának, egy kamionnak ütközött fának.
Most már a naptár szerint is ősz van Szeptember 23-án hajnali 3 óra 54 perckor csillagászati értelemben is megkezdődik az ősz. Nincs visszaút: megállíthatatlanul rövidülnek a nappalok, a sötétség egyre nagyobb szeletet hódít el napjainkból. Teszi ezt egészen decemberig, amikor új lendülettel a fény megint utat tör magának emlékeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.