Holland muszlim párt vezetője: ha nem tetszik, amit mi itt csinálunk, el lehet menni

Tunahan Kuzu szerint, akiknek nem tetszik az a "sokféleség", amit ők okoznak, akkor azok elmehetnek Hollandiából.

2018. július 11. 18:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiutasítottak két iráni diplomatát Hollandiából Kiutasították a hágai iráni nagykövetség két diplomatáját Hollandiából - erősítette meg a holland titkosszolgálat (AIVD) pénteken, a döntés okát azonban nem közölték.

Öt kábítószercsempészt ítéltek szabadságvesztésre Öt év tíz hónap és tíz év közötti szabadságvesztésre ítélt a Fővárosi Törvényszék első fokon öt csempészt, aki 2014-ben nagy mennyiségű kábítószert szállított Hollandiából Magyarországra - közölte a f...

Friss hírek
Bezárják az Akropoliszt, akkora a hőség Görögországban Az enyhülés a hét közepén jöhet, amikor csak 36 Celsius fok lesz 41 helyett.
Hőhullám tombol Görögországban Van, ahol 40 fok feletti hőmérsékletet mértek.
Előkerült egy táncoló pávapókfaj
22 év után filmezték le az embergyűlölő benszülöttet, akinek az egész családját lemészárolták Lefilmezték az utolsó élő tagját annak az amazonasi bennszülött törzsnek, amit a '80-as években irtottak ki a brazil földművesek. Az ötvenes évei körül járó férfit már több mint 22 éve nem látták. Azt hitték, régen életét veszíttette a dzsungelben, de most véletlenül épp belé botlottak a brazil kormány munkatársai, amikor egy bambuszerdőben fát vágott magának saját készítésű baltájával.
Cort első szakaszsikere a Tour de France-on, nincs változás összetettben Továbbra is a brit Geraint Thomas viselheti a sárga trikót.
Vizsgálják Hamilton győzelmet érő manőverét, odalehet a futamgyőzelem Behívták a stewardok a Német GP-győztes angolt.

Veszettül tud hiányozni Magyarország Amikor a honvágy kérdése kerül szóba külföldön, mindenkinek ugyanaz a keserédes tekintet ül az arcára. Levél otthonra Hollandiából.
Szennyezett tojásokat találtak Ismét fipronillal szennyezett tojásokat találtak Németországban. A Hollandiából származó termékeket kivonják a forgalomból. ...
Ismét szennyezett tojásokat találtak Németországban A Hollandiából származó termékeket kivonják a forgalomból.

Top hírek:
Pénzzel hallgattatják el Merkelék a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóit A német kormány úgy döntött, hogy háromszor több pénz ad kárpótlásul a terrortámadásban meghalt áldozatok családjainak, mint eddig.
Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek 16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Sok LMP-s nem is tudja, milyen munkát végez a pártban az afgán származású szakértő Csárdi Antal kiváló munkatársként jellemezte.
Szigetek, lagúnák kincseket rejt a Duna Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek. Nem csoda, hogy a kontinens egyik legjelentősebb hajózási útvonalát is a hátán hordja.
A Vidi kitömte a Kisvárdát, a Honvéd lendületben maradt az El-siker után Kondás Elemér csapata már a 12. percben megfogyatkozott, az újoncnak esélye sem volt a Pancho Arénában.
Újabb rekordszinten a használtautó-piac 2018 második negyedévében új csúcsra ért a hazai használtautó-piac: a gazdát cserélt használt személyautók száma az időszak során elérte a 201 ezret, ami 20 ezerrel magasabb a valaha mért legnagyobb értéknél.