Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek

16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

2018. július 21. 20:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Nincs megállás: hadat üzen a kormány a homeopátiának A dohányzás után újabb frontot nyit a kormány: a homeopátia kerül sorra. Írásos lebeszélő ajánlást kell adnia ugyanis a patikusoknak azoknak a vevőknek, akik homeopátiás szereket vennének egy friss törvényjavaslat szerint. Ha ezt nem teszik meg, szabálysértést követnek el, amit a rendőrség fog kivizsgálni.
Hasogdzsi-ügy - Ankara semmilyen hangfelvételt nem adott át senkinek Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter pénteken visszautasította azokat a híreszteléseket, amelyek szerint Ankara hangfelvételt osztott meg Washingtonnal az Isztambulban eltűnt szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi utáni nyomozás keretében - jelentette pénteken az Anadolu török állami hír...
Tömegkarambol az M0-áson A Megyeri híd felé vezető oldalt lezárták az M2-es autóútnál.
Receptek viharfelhőben káoszra leltünk az e-egészségügyben is Nincs internet, megszakad a kapcsolat, nem érkezik meg a kód, nem illeszkednek a szoftverek ezek a problémák fordulnak elő a legtöbbször az e-recept felírásakor. Egy éve vezették be az elektronikus egészségügyi szolgáltatást, de a használata sokszor gondot okoz még. Az ország keleti felében például több olyan régió is van, ahol sem az orvosok, sem pedig a betegek nincsenek meg papírrecept nélkül.
Ön szerint mit csinál ez az ember az Emmiben? Szavazzon!
Elindult a második hajléktalan per - itt már nagyobb a készültség A 61 éves hajléktalan nő pere indul a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Top hírek:
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
Két busz karambolozott a Jagelló úton A Hegyalja út kereszteződésében rohantak egymásba.
Orbán sem harcolhat mindig, most mással szerez népszerűséget
Nem csak a dohányzást, az internetes zaklatást is vasszigorral büntetné Lázár János Bűncselekménnyé szigorítaná a zaklatást a Fidesz korábbi erősembere.
Az LMP feljelenti Mészáros cégcsoportját, de az MTI erről nem ad hírt Mi viszont igen.