Cort első szakaszsikere a Tour de France-on, nincs változás összetettben

Továbbra is a brit Geraint Thomas viselheti a sárga trikót.

2018. július 22. 18:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Leállítottak négy reaktorblokkot Franciaországban A Franciaországban is perzselő hőségre tekintettel az Electricité de France (EDF) áramszolgáltató szombaton elrendelte három atomerőmű négy reaktorblokkjának leállítását – közölte egy vállal...

Az összeomlás szélén az Air France A túlfizetett pilóták terrorizálják a francia légitársaságot. A stewardessek meg jobban keresnek, mint a vezető tanárok.
Nem szárnyalt annyia az Air France-KLM Veszteséges az Air France-KLM francia-holland légitársasági csoport.
A Tour de France-on nem csaltak Majd 3000 bringát vizsgáltak meg az ellenőrök, de nem találtak mechanikai doppinggal hajtottat.
Három hét szenvedés A 2018-as Tour de France legjobb képei.
A brit Geraint Thomas nyerte a Tour de France-t 3351 kilométert tekertek a versenyzők.

Egy másodperccel kapott ki Froome a Tour időfutamán Némi zavar után Dumoulint hirdették ki elsőnek. Geraint Thomas az idei Tour-győztes.
Szlovén győzelem a Tour de France királyetapján Szoros a verseny, az összetett első négy helyezettje közül bárki győzhet vasárnap.
Tour de France: Demare nyerte a mezőnyhajrát, Thomas élen maradt A címvédő Chris Froome nem tudott közelebb kerülni az első helyhez.
Tour de France: óriási bajban a címvédő Chris Froome A brit csapattársa, a jelenlegi sárga trikós Geraint Thomas tovább növelte előnyét.
Alaphilippe második sikere, Sagané a zöld trikó A Tour élmezőnye nem változott az első pireneusi szakasz után.
Lemondta a Tour de France-szereplését Macron: parádézni akart, ehelyett buj A belügyminiszter szerint Macron és hivatala a felelős a szadista testőrparancsnok botrányáért.