Cort első szakaszsikere a Tour de France-on, nincs változás összetettben

Továbbra is a brit Geraint Thomas viselheti a sárga trikót.

2018. július 22. 18:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lance Armstrongot és családját egy elég szerencsés befektetés mentette meg a teljes csődtől A bringás súlyos milliókat vesztett, miután 2012-ben beismerte, hogy doppinggal szerezte a hét Tour de France bajnoki címét. Felmondták a reklámszerződéseit, többet beperelték, szóval a balhé vitt...

Négy magyar bringás mehet Contador csapatának edzőtáborába A DKSI fiataljait hívta meg a Tour-győztes és a Giro-győztes menedzsere, Ivan Basso.
Januárban jön a The Grand Tour Game Az Amazon Game Studios bejelentette, hogy a Gamescomon leleplezett The Grand Tour Game január közepén veszi be a boltokat. Ha már most előrendeled az autóversenyt, egy pazar Ladával is gazdagodhatsz.
Luka Modricé az Aranylabda is Az UEFA és a FIFA után a France Footballnál is ő lett az év legjobbja. Lionel Messi ezúttal még a dobogóra sem fért fel, ötödik lett.
Megszünteti a Joont az Air France Az Air France új vezérigazgatója, Benjamin Smith a Le Figaro francia lapnak a minap úgy nyilatkozott, hogy nem látja a jövőjét a tavaly létrehozott, fiatalos arculatú légitársaságnak.
Megint megszűnhet egy légitársaság Az Air France új vezetősége bezárja az alig egy éve létrehozott Joon nevű leányvállalatát - írta pénteken a Le Figaro című francia napilap. Az értesülést a francia légitársaság megerősítette a...

Giro vagy Tour: döntött a vb-ezüstérmes Mindkét versenyen részt vett volna.
Bardet nem indul a Giro d'Italián A francia kerékpáros inkább a hazai viadalára, a Tour de France-ra koncentrál.
Elegáns nagyság: cabernet franc
Kora reggeli X-akták, avagy mi a franc lehet a képen?
Kiszivárgott ki nyeri az Aranylabdát, madridi játékoshoz kerül a trófea A France Football munkatársai hamarosan a spanyol fővárosba utaznak fotózásra.
The Golf Club 2019 teszt (Xbox One) Nem a könnyű sikerélmény játéka az új PGA Tour, de kellő gyakorlással még a látható hibái ellenére is élvezetes tud lenni.