Horváth Éva kisfia már 20 repülőúton van túl!

Az egykori szépségkirálynő kisfiával járja a világot. A kis Kristóf még nincs egy éves, de már volt szerencséje 8 országba is ellátogatnia. Az anyaságról és a kalandos utazásokról Horváth Éva a FEM3 Caféban mesélt.

2018. július 30. 10:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megvadultak a férfi celebek: Köllő Babett és Horváth Éva fenékrázással készülnek Nyálcsorgatva figyelték a Csak show és más semmi jövő heti produkciójának bemutatását.

Nyálcsorgató produkcióval készül jövő hétre Köllő Babett és Horváth Éva  A Booty Cats erotikusan túlfűtött produkcióját a férfiak örömére, Köllő Babett és Horváth Éva adja elő hét nap múlva.
Keblein melengette Horváth Éva fegyverét Az eddigi produkciókkal ellentétben Vastag Csabának és Horváth Évának most nyugalmi állapotba kell kerülniük ahhoz, hogy minél pontosabban célba találjanak. Az énekesnek azonban a próbákon többször is...
Ilyen nagyot nőtt Horváth Éva kisfia, Kristófka Fotók Már biciklizik a kis gézengúz.
Horváth Éva új párja Vastag Csaba lett Ovidiu Tell hátborzongató lövései jövő pénteken Horváth Éva és Vastag Csaba által fog célba találni.
Horváth Éva nagyon próbálkozott, de csak nem sikerült neki Veréb Tamás pedig azzal nyugtatta, hogy a legnehezebb biciklivel próbálkozott, így van esély rá, hogy péntekig ez összejön. 

Csak show és más semmi 3. adás 5. rész A folytatásban kiderült, mivel készülhet Eke Angéla és Pápai Joci, Veréb Tomi és Horváth Éva, valamint Szandi és Baronits Gábor a következő adásra.
Curtisnek ˝jó kilátás nyílik˝ a pom-pom lányok alatt? Horváth Éva a Csak show és más semmi adásában Curtist választotta társaként, hogy a cheerleaderek táncát megtanulják. Bár nagy kihívásként élik meg, Curtis azért nagyon élvezi, hogy csinos lányokkal k...
Horváth Éva: ˝Későn érő típus vagyok˝ Horváth Éva és Baronits Gábor az első csókjukról meséltek. Bár sokan nem gondolnák róla, de 16 éves volt, amikor megtörtént a dolog, és a mesékkel ellentétben nem olyan volt, mint amilyenre számított....
Horváth Éva és Baronits Gábor lett a második adás abszolút győztese  A zsűri és a nézők szerint is az este legjobbja Baronits Gábor és Horváth Éva lett  Kehelytánc produkciójukkal.
Jó nőnek tartja Hosszú Katinkát a Mit tenne a gyereked? szereplője Milánnak azt kellett kitalálnia, hogy Hosszú Katinka, Pamela Anderson és Horváth Éva közül melyikőjük úszónő. Az kiderült, hogy Katinka bejön neki, viszont hogy kire voksolt, a videóból kiderül!
Baronits Gábor: Mindig vágytam rá, hogy Horváth Évával pezsgőfürdőzzek Horváth Éva és Baronits Gábor már szorgosan próbál a Csak show és más semmi második adására. Lessetek bele a készülődésbe, mert olyanokat is megtudhattok, hogy vajon miért növeszt "szerelempáfrány" a ...