Többszáz milliós bírságot kaphat a Ryanair, ha nem szedi magát össze

A kormány hivatalból eljárást indított ellene, de még erre sem reagáltak semmit.

2018. augusztus 8. 17:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az utasok bánták, hogy nem enged a Ryanair

Nem elég a hatvanmilliós fizetés: tovább dübörög a Ryanair-sztrájk Folytatódnak a munkabeszüntetések a Ryanairnél: ezúttal a pilóták tették le a munkát Európa legnagyobb fapadosánál. A dolgozók jobb munkakörülményeket és előnyösebb juttatási rendszert követelnek. A c...
Budapesti járatokat is törölt a Ryanair A pénteki sztrájk miatt három járat nem megy.
Belgiumi járatainak jelentős részét törli pénteken a Ryanair A sztrájkoló pilóták szerint nekik is fizetniük kell a fedélzeti ivóvízért.
Folytatódhat a sztrájk a Ryanairnél Péntekre újabb sztrájkot hirdettek a légitársaság pilótái, a Ryanair vezetői értetlenül állnak a munkabeszüntetés előtt.
Kigyulladt egy mobil a Ryanair gépén, gumicsúszdán menekítették ki az utasokat videó A Barcelonából Ibizára tartó gépen kialakult tüzet egy hordozható akkumulátor okozta. Azonnal pánik tört ki.

Videón a Ryanair gépén keletkezett tűz Egy mobiltelefon gyulladt ki.
Havi ötmilliót keresnek, mégis sztrájkolnak A Ryanair írországi pilótái annak ellenére is beszüntetik a munkát, hogy átszámítva négy-ötmillió forintot keresnek havonta, tavaly pedig hússzázalékos béremelést kaptak. Múlt héten a légikísérők is s...
A Ryanair már a sírást hozza az utasaira Az egyik járatról a tervezett indulás után derült ki, hogy törölték.
A hét, amikor padlóra került Görögország, a Ryanair és a Facebook is Kitört az áruházak háborúja és kiderült, melyik bankjegyet hamisítják a leggyakrabban. Ez történt a gazdaságban.
Mi az ára a szuperolcsó repjegynek? Kipakolt a Ryanair légikísérője A rossz munkakörülmények miatt léptek sztrájkba a Ryanair dolgozói szerte Európában. Egy légikísérő vallomása szerint különösen kiszolgáltatott helyzetben vannak a kölcsönzött munkavállalók: keveset k...
Spanyolországban napi 200 járatot érint a Ryanair-sztrájk Spanyolországban napi 200 járatot érint a Ryanair dolgozóinak több európai országra kiterjedő, szerdán kezdődött 48 órás sztrájkja.