Rengeteg a baleset ma az utakon

Több helyen is sok a sérült.

2018. augusztus 9. 10:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Még nagyobb gazdaságfejlesztési támogatást kap a kárpátaljai magyarság Elérte a 17 milliárd forintot a kárpátaljai magyarságnak a magyar kormány által az elmúlt két év során nyújtott gazdaságfejlesztési támogatások összege, de tekintettel a jelenlegi nehéz helyzetére a magyar közösség jövőre az eddiginél is nagyobb támogatásra számíthat – jelentette ki Magyar...
Morawiecki: Varsó elemzi az Európai Bíróság döntését A varsói kormány elemzi az Európai Bíróság döntését, miszerint fel kellene függeszteni a lengyel legfelsőbb bíróságról szóló törvénynek a bírák nyugdíjkorhatárára vonatkozó előírásait - közölte pénteken Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök
Módosulni fog a pénzügyi közvetítőrendszer Varga Mihály pénzügyminiszter már beterjesztette az Országgyűlésnek az ehhez kapcsolódó javaslatát.
Nincs megállás: hadat üzen a kormány a homeopátiának A dohányzás után újabb frontot nyit a kormány: a homeopátia kerül sorra. Írásos lebeszélő ajánlást kell adnia ugyanis a patikusoknak azoknak a vevőknek, akik homeopátiás szereket vennének egy friss törvényjavaslat szerint. Ha ezt nem teszik meg, szabálysértést követnek el, amit a rendőrség fog kivizsgálni.
Hasogdzsi-ügy - Ankara semmilyen hangfelvételt nem adott át senkinek Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter pénteken visszautasította azokat a híreszteléseket, amelyek szerint Ankara hangfelvételt osztott meg Washingtonnal az Isztambulban eltűnt szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi utáni nyomozás keretében - jelentette pénteken az Anadolu török állami hír...
Tömegkarambol az M0-áson A Megyeri híd felé vezető oldalt lezárták az M2-es autóútnál.

Top hírek:
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
Orbán sem harcolhat mindig, most mással szerez népszerűséget
Nem csak a dohányzást, az internetes zaklatást is vasszigorral büntetné Lázár János Bűncselekménnyé szigorítaná a zaklatást a Fidesz korábbi erősembere.
Hidegebb lesz és eshet is a hosszú hétvégén A 20 fokot már nem éri el a hőmérséklet a hétvégén, és többször eshet is.
Rogánék még nem foglalkoztak Lázár dohányzást betiltó javaslatával A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a kormánybiztos még nem nyújtott be hivatalos javaslatot, így egyelőre nincs miről beszélni.