Rengeteg a baleset ma az utakon

Több helyen is sok a sérült.

2018. augusztus 9. 10:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Színtiszta hibrid háború Lényegében önleleplező az AI közleménye: nyilvánosan vállalja, hogy a hibrid háborús tankönyv szerint zajlanak az akciók Magyarországon. Budapesten egy kijevi eseménysort akarnak elindítani.
A '87-es születésű Donáth Anna
Több mint ezren vonultak Szombathelyen is egy Mészáros-laphoz Országszerte több városban tüntettek, a tudósítások alapján Szombathelyen voltak a legtöbben.
Napi 1000 adag melegételt oszt ki az Ökumenikus Segélyszervezet Budapesten Ízletes pörkölt, forró tea várja a rászorulókat a fővárosban.
Lefújták a Parlament előtti zászlórudat
Már nemcsak a jó bért, de a megbecsülést és a törődést is keresik a munkavállalók A nyugat-európai gazdasági fejlődés hatására a magyar bérek is folyamatosan növekednek. Éppen ezért ennek a tényezőnek már nincs akkora megtartó ereje, így a munkavállalók olyan, korábban másodlagosnak számító szempontok alapján válogatnak az állások között, ami megbecsülést és extra biztonságot nyújt számukra és családjuk számára derül ki a kutatásokból.

Top hírek:
Igen, ez egy hivatalos hirdetőtábla Szalkszentmártonban. Nézze meg, hogy kell használni!
Halálra gázoltak egy 29 éves biciklist Hortobágynál A teherautó sofőrje gyorsan hajtott, a biciklis pedig nem viselt láthatósági mellényt.
Biztonságiakat rendelhettek a vidéki Mediaworks-kiadványok épületeihez A Nyugat.hu szerint a szombathelyi Vas Népéhez már felvettek egy biztonsági őrt, miután a momentumosok be akarták nekik olvasni az 5 pontot.
Homokszem került a propagandagépezetbe: az egyik Mészáros-lap megírta a tüntetők követeléseit A Mediaworks-höz tartozó teol.hu azt írja, békés tüntetők adták át szerkesztőségüknek Hadházyék 5 pontját, amit ők le is közöltek. Ez persze így is kellene, hogy történjen, de a gyakran egyen-címlappal jelentkező többi vidéki oldalon ilyesminek nem találtuk nyomát, sőt.
Egy 20 éves fiatalt előállítottak a hétfői tüntetésen A rendőrségi közlemény szerint üveget dobott a rendőrök felé.
Permanens forradalom Hát igen, vannak Nagy Idők és vannak nagy pillanatok. És adjunk hálát a Sorsnak, hogy ismét részesei lehetünk.