Az Európa előtt álló demográfiai kihívásról rendeztek konferenciát Rigában

A tanácskozásról Novák Katalin, a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár telefonon tájékoztatta az MTI-t csütörtökön.

2018. augusztus 9. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Verrasztó: A vébé után azt hittem vége, de még mindig kemény vagyok Az Európa-bajnok magyar úszó szerint most jött ki, hogy rutinos.

A fehérvári polgármester is telt házat akar a Vidi BL-visszavágóján Ha a magyar bajnok továbbjut a Malmö ellen, biztosan főtáblás az Európa Ligában.
Késely Ajna ismét odapirított, 1500 m gyorson is érmes az Európa-bajnokságon 1500 m gyorson is parádézott a 16 éves magyar úszó.
Így állnak a magyarok az előnap után az Atlétikai Eb-n Több atlétánknak is selejtezőn kellett bizonyítania, hogy helye van az Európa-bajnokság döntőiben. A hétfői versenynap összefoglalója.
Húsz év után újra magyar arany női tornában Sporttörténelmi magyar győzelem született az Európa-bajnokságon.
Kozma Dominik úgy nevetett saját viccén, hogy véget ért az interjúja A magyar úszó számtalanszor meglepte már a magyar sajtót egy-két beszólással, szombaton újabb aranyköpés hangzott el az Európa-bajnokságon.

Edzője szerint világklasszis szinten védett Bogdán Ádám az Európa-ligában A magyar kapus elévülhetetlen érdemeket szerzett a Hibernian továbbjutásában.
Az Újpestnek sem kell már az Európa Ligával bajlódnia A hazai visszavágón 3-1-re kapott ki a spanyol Sevillától.
A kapitány minimum tíz érmet vár az úszóktól az Európa-bajnokságon A két évvel ezelőtti tíz aranyérem nem lehet elvárás Sós Csaba szerint.
Bizonytalanná vált a Honvéd-Paks NB I-es mérkőzés megrendezése Minden azon múlik, hogyan szerepelnek a kispestiek az Európa-ligában.
Hemingway és Vignjevics egy hullámhosszon A Honvédnak maradt esélye a továbbjutásra az Európa-ligában, az ötszörös nemzetközi kupagyőztes Sevilla ellenben már az odavágón elrendezte az Újpest elleni párbajt.
12-6-os vereség a bronzért, negyedikek lettek a női vízilabdások Nem sikerült legyőzni a házigazda spanyolokat az Európa-bajnokság bronzmeccsén.