Az Európa előtt álló demográfiai kihívásról rendeztek konferenciát Rigában

A tanácskozásról Novák Katalin, a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár telefonon tájékoztatta az MTI-t csütörtökön.

2018. augusztus 9. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Páholyból várhatja a Real az utolsó fordulót A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a CSZKA Moszkvának nyerni kéne a Santiago Bernabéuban, ha az Európa Ligában szeretné folytatni.

Csak a célszalag mentette meg a pofára eséstől az Európa-bajnokot A sár nem mindig csúszik, néha tapad is.
Női kézi-Eb: Magyarország-Németország Második meccsét játssza az Európa-bajnoki középdöntőben a magyar válogatott.
Átrohan Norvégia a magyar női kéziválogatotton Élő közvetítés az Európa-bajnokság középdöntőjéről.
Az Európa Sportfővárosa cím számos előnnyel jár Magyarországnak kiemelt helye van a nemzetközi sportéletben.
Magyar bravúrgyőzelem a spanyolok ellen Kim Rasmussen csapata két pontot visz tovább az Európa-bajnokság középdöntőjébe.

Rangos elismerés a Városligetbe tervezett, új Néprajzi Múzeumnak Az Európa legjobb középületének járó díj elnyerése még inkább ráirányítja a nemzetközi figyelmet a Budapest szívében létrejövő turisztikai attrakcióra, amely egyedülálló a kontinensen.
EB2020: A horvátok más szintet képviselnek, a második helyért lesz harcban a magyar válogatott EB2020: A horvátok más szintet képviselnek, a második helyért lesz harcban a magyar válogatott hir magyar magyar válogatott Európa Bajnokság EB2...
A dánok és a címvédő franciák ismét nyertek a női kézi-Eb-n A Győri Audi ETO KC játékosai remekeltek az Európa-bajnokság 2. fordulójában.
Veszprém rekorddal száll versenybe az Európa Kulturális Fővárosa-címért Veszprémben rekorddal készülnek.
Moszkva nemzetközi szervezetekhez fordult a hadiállapot bevezetése miatt Az emberi jogoknak a hadiállapot ukrajnai bevezetése nyomán történő megsértésére hívta fel Oroszország az ENSZ, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ), az Európa Tanács és más n...
Pazar ollózás okozta a Lazio vesztét A forduló legszebb találatát lőtte a ciprusi kiscsapat az Európa Ligában.