Magyar siker a hazai díjugrató-verseny nyitónapján

Ifj. Szabó Gábor zárt az élen magyar tenyésztésű kancájával, Timpex Bölcsésszel.

2018. augusztus 9. 22:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zűrzavar a megroggyant Jobbik körül Óriási botrány van kibontakozóban a Jobbik körül. Az egyik hírportálnál név nélkül jelentkezett egy volt Jobbik-tag, aki azt állítja, többször, nagyobb összeget kellett befizetnie a pártkasszába, így ...

Friss hírek
Bacsa Péter bekerült a Nemzetközi Birkózó Szövetség vezető testületébe A tisztújító ülésen a magyar sportvezető kapta a legtöbb voksot.
16 éves a felejthetetlen gól, amivel Rooney felkerült a focitérképre Az akkor még tinédzser támadó véget vetett az Arsenal veretlenségi sorozatának.
Létszámemelésről döntöttek a kézilabda-világbajnokságon 2021-től 24 helyett már 32 csapat szerepelhet a férfi és a női vb-n is.
A legfrissebb hírek Egervári Sándor állapotáról Augusztusban kapott stroke-ot a korábbi szövetségi kapitány.
Bevezetik a döntő szett rövidítését a wimbledoni tenisztornán Véget érnek az esetenként hosszú órákig elhúzódó csaták.
Kihagyja a kézilabda-világbajnokságot a világ egyik legjobbja A kétszeres olimpiai bajnok Nikola Karabatic a MOL-Pick Szeged elleni BL-meccsen sem játszhat.

A szekszárdi alapszervezet is felbomlik A Jobbik szekszárdi alapszervezetének feloszlatását kezdeményezi Szabó Gábor pártigazgató, a közösség azonban már múlt szerdán döntött saját megszűnéséről tudta meg a Magyar Idők.
A Jobbik pártigazgatója szerint valakik meg akarják akadályozni a párt talpraállását Szabó Gábor válaszolt Volner János péntek reggeli levelére.

Top hírek:
Két meccsre neveztek ki férfi kézikapitányt Azt még nem tudni, hogy a januári világbajnokságon ki ül a kispadon.
A szkanderos Kőváriné Ivánfi Brigitta masters világbajnok Megvan a magyar küldöttség első aranyérme a Törökországban zajló viadalon.
A játékosok italoztak, a kapitány meg elvitte a balhét Szlovákiában Jan Kozák feláldozta magát, most meg kiteregette a szennyest.
Undorító dolgot műveltek a világbajnok magyar focistákkal Teljességgel elfogadhatatlan döntések!
Óriási beavatási ceremónián esett át Willi Orban Szalai volt a "kedveskedő"!
Film készül Guardiola Barcelonájáról Most mindent megtudhatunk a futballtörténelem egyik legjobb csapatáról.