Magyar siker a hazai díjugrató-verseny nyitónapján

Ifj. Szabó Gábor zárt az élen magyar tenyésztésű kancájával, Timpex Bölcsésszel.

2018. augusztus 9. 22:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bizonyíték a Jobbik kétes pénzeire Több százezret kellett befizetniük esetenként a Jobbikos területi képviselőknek a pártkasszába támogatás néven. Szabó Balázs volt jobbikos képviselő az erről szóló bizonyítékot eljuttatta a Tényeknek....

Volner János: Meg fog dőlni a Jobbik védekezése Volner János szerint Vona Gábor és Szabó Gábor eszközei egy nagyobb játszmának és apró részei egy nagy hálózatnak.

Friss hírek
Borzasztó tizenegyesek, elődöntős a Manchester City a Ligakupában - videó Harmadosztályú csapat is lesz a legjobb négy között.
Lindsey Vonnról kiderült, hogy mikor térne vissza Átvehetné a vezetést az abszolút örökranglistán.
Nagy Ádám végig a pályán volt a Milan ellen A döntetlenre végződő mérkőzés után a Bologna továbbra is kieső helyen áll.
Németország, Bundesliga, 2018/19 - 16. forduló eredményei és gólszerzői Németország, Bundesliga, 2018/19 - 16. forduló eredményei és gólszerzői hir német eredmény foci panucci k, 12/18/2018 - 23:35 Vereséget szenvedett a Dortmund, döntetlent játszott a Hertha, nyert a Gladbach   BUNDESLIGA, 16. FORDULÓ IDŐPONT BUNDESLIGA, 16.
Sallói Dániel magyar válogatott csapattársat kapott Kansasban A kispesti Baráth Botond nem hosszabbította meg a decemberben lejáró szerződését.
Fordulatos meccsen szerzett fontos pontot Dárdai Pál Herthája Első vereségét szenvedte el a bajnokságban a Borussia Dortmund.

Vizsgálódnak a Jobbik ügyében Meghallgatta a NAV Szabó Balázst, a Jobbik korábbi szekszárdi alapszervezetének elnökét. A politikus azt állította: nagyjából 50 hasonló korábbi regionális igazgató tudja igazolni, hogy a Jobbikban fe...
Feljelentette volt tagját a Jobbik A volt szekszárdi jobbikos úgy reagált, az összes fillér kifizetéséről egyeztetett Schön Péter akkori gazdasági igazgatóval, Bodor Zoltán gazdasági vezetővel, illetve Szabó Gábor pártigazgatóval is.

Top hírek:
Pályán a Milan, a Dortmund és a Manchester City is Folytatódik a klubvilágbajnokság és a darts-vb is.
Változik a rájátszás lebonyolítása az MLS-ben Több csapat jut majd tovább, de rövidebb lesz a bajnokság.
Hókupac adott gólpasszt a bolgár bajnokságban - videó A védőket becsapta a labda, a csatárnak pont tökéletes volt.
A bosszúhadjárat közben Mourinho elpusztította önmagát A portugál menedzser az akar lenni, ami a Barcelona nem. Ebbe bukik bele most már nyolc éve folyamatosan.
47 pontot dobott Harden a Jazz ellen Griffin és Westbrook is tripla-duplát ért el.
A kispadról befutva szerezte meg a labdát, villant a piros lap - videó A Cruz Azul focistája, Gerardo Flores siettetni akarta a játékot.