Nincs mentség, ti TÉNYLEG teleszemeteltétek a Szabadság hidat

Minden épeszű embert zavar és undorít a teleszemetelt Szabadság-híd látványa, kivéve a liberálisokat. Nyilván.

2018. augusztus 10. 10:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ön szerint zseni vagy egy idióta, aki ezt az üzletet kitalálta? Tényleg nem tudunk mást mondani a Who paid 99 cents? című weboldalra, mint hogy ez az évszázad üzlete. Pont.

Paula és Paulina - 47. rész Carlitos amnéziája még mindig nem múlt el, és nem ismeri fel a szüleit. Carlos Daniel kezd hinni Paulinanak, hogy ő tényleg csak a család javát szeretné és nem ő rabolta el Carlitost.
Paula és Paulina - 46. rész Paulina elárulja Carlos Danielnek, hogy ő tényleg Paulina. Chabela, az idős hölgy, aki megtalálta Carlitost, elviszi a legközelebbi rendőrségre, hogy visszatérhessen a szüleihez. Carlitos nem ismeri f...
Lakástakarék: fontos kérdések és válaszok Tényleg ennyire megérte? Akkor minek szántják be? Mennyi az a bizonyos banki extraprofit? Megúszhatják a társasházak? Ltp-ügyi szájbarágó.
Két ember felmászott a Szabadság hídra Lezárták a hidat, tűzoltók dolgoznak rajta.
Mégiscsak megváltozott valami a szexuális zaklatások miatt Egy éve sorra álltak elő a szexuális zaklatás áldozatai, de mintha az egész senkit nem érdekelt volna az országban. Tényleg ennyire hatástalan volt a #MeToo-mozgalom? A számok szerint ez nem igaz.

Hogy lehet könnyen fogyni? Gyakorlott fogyókúrázók szerint a cím önmagában ellentmondás: fogyni csak nehezen, kínlódás árán lehet. Tényleg így van? Nézzük át együtt, mi szükséges egy sikeres, tartós fogyókúrához! Ha körültekint...
Egyértelmű büntető maradt el a görögök ellen? Gyanús Bakaszetasz 95. perces mozdulata, de tényleg 11-es járt volna érte?
Tényleg nem hisszük el, hogy Kanye West ezt tudta kitalálni a mobilja jelkódjának Valószínűleg most mindenki rajta röhög.
Ezért tiltotta el Meghan Harryt a gyerekkori barátaitól Nagyon úgy tűnik, hogy a herceg barátai nem igazán szeretik a volt színésznőt. De Meg tényleg okot adhatott erre?
Utál takarítani? Ezekkel a trükkökkel sem ússza majd meg, de talán kevésbé fog fájni A háztartási munka olyan, mint a fogorvos: senki sem szereti, és amennyire csak tudjuk, húzzuk-halasztjuk. Pedig csak kis tudatosság kérdése, hogy belássuk, utána sokkal jobb lesz, ráadásul, ha okosa...
Marco Rossi véleménye a válogatott új sztárjáról Róla aztán tényleg nyugodtan le lehet ezt írni.