A hőség ellenére sem dőlt meg az áramfogyasztási rekord

A hazai áramfogyasztás a hőség ellenére sem haladta meg a héten a júniusban mért idei nyári csúcsot.

2018. augusztus 10. 11:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Kamu névjegykártyával haknizik Trump kidobott magyar szakértője
Dóra is besétált a csapdába
Három díjat is bezsebeltek a magyarok a Szarajevói Filmfesztiválon A legjobb színésznő díját, a legjobb vizsgafilm díját és dokumentumfilmért elismerő oklevet kaptak.
A nagyváradi magyar színjátszás 220 éves évfordulóját ünnepli a Szigligeti Színház Augusztus 21. és 26. között ünnepli a nagyváradi magyar színjátszás 220 éves évfordulóját a Szigligeti Színház, amely két bemutatóval, beszélgetésekkel, megemlékezésekkel eleveníti fel a partiumi város magyar nyelvű színjátszásának kezdeteit közölte csütörtökön az erdélyi teátrum.
Fegyverkereskedelemből akarta kifizetni a tandíját egy svéd fiatal, de lebukott a balkáni beszerzőkörútján Koszovóban bevásárolt, már majdnem elhagyta Albániát, amikor a határon a kutyák kiszagolták, mi van a táskájában.
Tenisz: nyolcaddöntős a világelső Halep Cincinnatiben A meccse még szerdán kezdődött, de az esőzés miatt csak csütörtökön tudták befejezni.

Top hírek:
Fordulatos meccsen, a hosszabbításban verte a Realt az Atlético Diego Costa duplázott, bombagólokkal sokkolta városi riválisát az Atléti.
Íme Magyarország 10 legnagyobb forgalmú online kiskereskedője A GKI Digital 2018-ban negyedik alkalommal publikálja a hazai online kiskereskedelem 10 legnagyobb szereplőjének rangsorát. A lista élére ezúttal is az Extreme Digital került. A végleges sorrend alapját a GKI Digital forgalmi modellezése adta. A becsléseket ez alkalommal is pontosította a kutatócég a lakossági vásárlási szokásokat vizsgáló felmérések eredményeivel, valamint kereskedői riportok tényadataival.
Napi horoszkóp - augusztus 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
10 izgalmas hely a Balaton déli partján: nem csak észak van tele különlegességgel A Balaton déli partján sem csak fürödni lehet: a sekély vízen túl is szól mellette bőven érv.
Félholtra vertek egy rabot a pálhalmai börtönben Rabtársa hátulról támadt rá a férfira, akinek betört a koponyája és most kómában tartják.
Végre Linuxra is érkezik a LogMeIn host A fejlesztés egyelőre beta státuszban van, de pár hónapon belül a végleges verzió is megérkezhet.