Friss fotón a megasztáros Galambos Dorina - 34 éves, gyönyörű nő lett belőle

Galambos Dorina a 2003-as Megasztár óta sokat változott.

2018. augusztus 10. 15:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megasztár III. Döntő - 7. rész Tehetségkutató műsor

Rúzsa Magdi kész az anyaságra A Megasztár egykori győztese most jutott el arra a pontra az életében, hogy gyermeke legyen.
Megasztár III. döntő - szombat 21.30 Ajánló - Továbbra is fényesen ragyognak a csillagok a Megasztár színpadán. A III. évad legszebb pillanatai! Megasztár döntő III. évad: szombat esténként 21.30-kor a Zenebutikon!
Megasztár III. Döntő - 6. rész Tehetségkutató műsor
Megasztár III. döntő - szombat 21.00 Ajánló - Továbbra is fényesen ragyognak a csillagok a Megasztár színpadán. A III. évad legszebb pillanatai! Megasztár döntő III. évad: szombat esténként 21.00-kor a Zenebutikon!

Megasztár III. Döntő - 5. rész Tehetségkutató műsor
A Megasztár énekesnője vérforralóan szexi - Szabó Eszter vállalja telt idomait Szabó Eszter, a Megasztár kalapos énekesnője fürdőruhás fotót posztolt.
Közös videoklipet forgat szerelmével Patai Anna? Patai Anna szinte a nézők szeme előtt nőtt fel. Az énekesnő nemrég sikeresen leérettségizett, hamarosan pedig az angol nyelvvizsgával is megpróbálkozik. A FEM3 Café adásában Anna mesélt énekesi karrie...
Megasztár III. Döntő - 4. rész Tehetségkutató műsor
Megszületett a Megasztár szerelmespárjának 3. gyereke Cuki babafotóval tudatták Megszületett Balássy Betty és Varga Feri harmadik közös gyereke.