Friss fotón a megasztáros Galambos Dorina - 34 éves, gyönyörű nő lett belőle

Galambos Dorina a 2003-as Megasztár óta sokat változott.

2018. augusztus 10. 15:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Megasztár mackós énekese volt Varga Feri 18 kilót fogyott pár hónap alatt Megasztárosok, akik látványosan lefogytak.

Friss hírek
A nő, aki az erdőbe jár gyűjtögetni, hogy csodákat varázsoljon a zsákmányból A lengyel művésznő a természet szépségét kihasználva gyárt gyönyörű ékszereket.
Úristen, a világ legmenőbb modelljei is esznek gyorskaját! Legalábbis az egyikőjük, Kendall Jenner most csúnyán lebukott, egy szemfüles fotósnak sikerült ugyanis lekapnia, ahogy egy londoni McDonaldsban sorban áll. Mindezt nem sokkal azután, hogy egy divatdíjátadón vonult fel a vörösszőnyegen. Arról mondjuk nem született fotó, hogy bele is harap egy hamburgerbe, csak, hogy sorban áll.
Hamarosan teljesen átalakul az Instagram - ilyen lesz Nemsokára minden teljesen más lesz.
Bombázó lett A kör ijesztő kislányából - A fekete hajú horrorsztár így néz ki ma Daveigh Chase-ből gyönyörű nő lett - az egykori gyereksztár már 28 éves.
Ready Jet Go - 54. rész Tudományos Sean
A ház leggyönyörűbb dísze lehet az egyszerű előszobatükör: így díszítsd, hogy jól mutasson Bújtasd karácsonyi köntösbe a tükröt is, hogy mindenképp öröm legyen belenézni.

Felismered a 40 éves Oláh Ibolyát? A 2003-as Megasztár énekesnői ennyit változtak 15 évvel ezelőtt indult az első Megasztár.
Nagy Edmond volt a Megasztár mackós szívtiprója Ma 40 éves, háromgyerekes apa Emlékszel még az első Megasztár döntőseire?

Top hírek:
Ilyen lenne a karácsony, ha 5 éves kislányokon múlna a díszítés: a rózsaszín fenyő csak a kezdet A szokványos arany és piros színek helyett valószínűleg a rózsaszín dominálna.
Így hibáztunk mi: Bogaras szülők bakiparádé  Nézd meg a Bogaras szülők legemlékezetesebb bakijait!
Dobta a kínai milliárdosnőt a magyar sztármodell Zahorán Bertold nem akart tovább Wendi Deng árnyékában élni, és kilépett a kapcsolatból. A modell már nem bírta, hogy eltartott fiúnak nézik.
Gyermekmedencébe tekerte a halottat László Miután kioltotta az életét,  egy felfújható gyerekmedencébe csavarta áldozatát egy pécsi férfi. Egy teljes hónapig élt együtt a holttesttel.
A tökéletes állagú zsemlegombóc: levesekbe, főzelékekbe, mártásokhoz A jól sikerült zsemlegombóc sokféle étel kísérője lehet. Ezekkel az arányokkal bátran próbálkozhatsz.
Peller Mariann és ritkán látott férje - Már 8 éve imádják egymást Közös fotókon Peller Mariann és férje, György.