16 milliót lopott a beszerzési igazgató

Már az önéletrajzával megkezdte az adófizetők megfejését.

2018. augusztus 10. 15:20

A cikk folytatása...Friss hírek
A Shuttle alulról bővítette mini PC kínálatát Az XPC Cube SH310R4 akár Intel Core i9 processzorral is rendelhető, ára pedig ezzel együtt sem vészes.
Tekken 7 - Negan kerül a középpontba az új előzetesben A Bandai Namco egy hosszabb videóban reklámozza nekünk a Season Pass 2 hamarosan érkező karakterét.
Call of Duty: Black Ops 4 - a hógolyó lett a játékosok kedvenc fegyvere A Treyarch a karácsonyi szezonra hozzáadta a hógolyót is használható fegyverek listájához. A jeges meglepetés hatásosabb, mint hitték.
Itt a Samsung kedvcsinálója a közelgő nagy frissítéshez A One UI kezelőfelületről szóló videó azt foglalja össze, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a Samsung felhasználói.
Még egy Fallout-kihívó érkezik Atom címmel Az AtomTeam posztapokaliptikus RPG-jét bevallottan a Fallout, a Wasteland és a Baldur's Gate ihlette. A szovjet senkiföldjét járhatjuk be az Atomban, amely a héten lép ki a korai hozzáférésű státuszból a Steamen.
Evan Blass nem vár összehajtható LG mobilt a CES-re A január elején induló kiállítás valószínűleg még nem az összecsukható kijelzős okostelefonoktól lesz hangos.

Top hírek:
Civilization VI - színre lép a békés Kanada A Gathering Storm kiegészítő egészen különleges nemzetekkel bővíti ki a Civilization VI színes tárházát. Magyarország mellett Kanada is színre lép, Wilfrid Lauriel pedig hokistadionokkal és nemzeti parkokkal hozza el a békés győzelmet.
Megjelent a Krush Kill 'N Destroy rajongói remake-je A fejlesztők kiadták a projekt első nyilvános verzióját, így már semmi akadálya egy kis nosztalgiázásnak.
Jövő héttől ismét tőzsdén a Dell A Dell tulajdonosai jóváhagyták a tőzsdei visszatérést, 28-tól bárki vásárolhat a vállalat részvényeiből.
Kipenderítette grafikus divíziójának alelnökét az AMD A hivatalos álláspont szerint a önszántából távozik az AMD grafikus divíziójának egyik alelnöke, ám belsős források ennek ellentmondanak.
Életveszélyes lett a Windows Update Értesítés nélkül béta patchek települhetnek a felhasználóknál.
Far Cry: New Dawn - több mint hat perces videón nézhetjük meg a játékmenetet A Far Cry 5 egyik karaktere is szerepel benne.