16 milliót lopott a beszerzési igazgató

Már az önéletrajzával megkezdte az adófizetők megfejését.

2018. augusztus 10. 15:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Honor blog: Tovább fejlődik a GPU Turbo A Honor Play nem csak a hardveres ereje és extra funkciói miatt lehet igazán alkalmas játékra, a fejlesztőcégekkel közös munka segíthet a még jobb élmény elérésében.
Kritikus hiba miatt állították le a PUBG legújabb eventjét Ez az 50v50 sehogy nem akar összejönni, megint idő előtt kellett lelőni a szervereket.
Innovációs motor kkv-knak A HANA platformon futó SAP Business One-nal a jelentések pillanatok alatt elkészülnek, az üzleten múlik, hogy az így nyert időt és információt értékteremtésre fordítsa, mondja Paulo Almeida, a kis- és középvállalati ERP megoldás globális marketingigazgatója.
Elkészült a Battlefield V A DICE bejelentette, hogy aranylemezre került a játék, indulhat a sorozatgyártás, de közben azért folytatódik a bug vadászat is.
Képernyőbe rejtené a Samsung az előlapi kamerát is? Iparági források szerint a jövőben nem csak az ujjlenyomat-olvasó köthet ki a kijelző mögött, a szelfikamera is, mechanikus alkatrészek nélkül garantálva kávamentességet.
2019-es nagy filmes premiernaptár Összegyűjtöttük a 2019-es, magyar mozis bemutatókat, itt mindent megtalálhattok!

Top hírek:
Adatbázis készült a kommunista állampárt meghatározó tisztségviselőirő A nagyközönségtől is várják a funkcionáriusok adatait.
Call of Cthulhu - betekintő az őrületbe A hónap végén érkezik a Cyanide és a Focus Home Interactive alkotása, melyben Edward Peierce detektív mélytengeri szörnyekkel és egyéb borzalmakkal teli természetfeletti nyomozását követhetjük nyomon.
Új Vertut valaki? Csak négymillió forint! Legalábbis az arany színvariáció. A mezei modellekhez már potom másfél millióért is hozzá lehet jutni Kínában.
Elrajtolt az Accounting+ Ha vannak olyan játékok, melyekben vakon meg lehet bízni csupán a készítőinek ismeretében, akkor az Accounting+ olyan. Megérkezett a The Stanley Parable és a Rick and Morty megálmodóinak közös produktuma.
Snapdragonra építő windowsos hibridet mutatott a Samsung A Galaxy Book2 Snapdragon 850 chippel és Windows 10 S-sel debütál.
Legyen a Vodafone főállású angyala havi 400 ezer forintért Idén is elindította legnépszerűbb társadalmi kezdeményezését a vállalat.