16 milliót lopott a beszerzési igazgató

Már az önéletrajzával megkezdte az adófizetők megfejését.

2018. augusztus 10. 15:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Steam.tv - streaming szolgáltatást indít a Valve A mai napon szép csendben, mondhatni titokban, mint később kiderült, véletlenül elindította a Valve a saját élő streaming szolgáltatását Steam.tv néven. Az oldal a délelőtt még elérhető volt, mostanra azonban már újból offline lett.
Jövőre érkezik az HBO által jegyzett Watchmen sorozat A jelek szerint bejött az ötlet a vállalatnak, így pedig hamarosan már láthatjuk is az alkotást.
Yakuza 0 PC teszt - bérgyilkos a közelmúltból PC-re is megérkezett az a legendás Yakuza sorozat előzménytörténete, amelyből megtudhatjuk, hogyan kezdte a szakmát Kirju Kazuma és Madzsima Goro.
Egy Twitch hiba miatt lehet, hogy rossz kezekbe kerültek a streamerek privát üzenetei Egyelőre még nem történt katasztrófa, de könnyen lehet, hogy így bizalmas információk szivároghatnak ki.
Denzel Washington szívesen szerepelne egy szuperhősös filmben Úgy tűnik, hogy a színész beszállna a műfajba, ha kapna egy ilyen ajánlatot valamelyik stúdiótól.
Új kihívó a PC piacon: hadüzenetet kapott az Intel! Az ARM két új lapkával készül a hatalomátvételre.

Top hírek:
Kicsi az Intel bors, de piszok erős! A lapkagyártó új NUC mini PC-i 10 nanométeres "Cannon Lake" processzorra épülnek.
Watchmen - most már garantált a TV-sorozat Megerősítést nyertek a korábbi pletykák, és a tegnapi napon hivatalosan is berendelte a Watchmen sorozatot a HBO, így a Damon Lindelof által írt sorozattal szinte már biztos, hogy majd találkozhatunk a TV képernyőjén.
Egy Twitch hiba miatt lehet, hogy rossz kezekbe kerültek a streamerek privát üzenetei Egyelőre még nem történt katasztrófa, de könnyen lehet, hogy így bizalmas információk szivároghatnak ki.
Bluetooth-képes lesz az új Chromecast Az új modell ezen felül erősebb WiFi-antennával erősít.
Az iPad mini halott Idén ősszel nem lesz új iPad mini táblagép, de érkezik majd két új iPad Pro.
Battlefield V - trailer elemzés DICE módra Még csak alig két napja jelent meg az új Battlefield V trailer, ám a népszerűsége máris az egekben, ráadásul a like/dislike aránya is jóval kedvezőbb a korábbiakhoz képest, így a DICE elérkezettnek látta az időt újabb infók leleplezéséhez.