A medve nem játék, a gender nem tudomány, a baloldali média pedig fake news

A baloldali álhírgyárak ismét kitettek magukért. Az elmúlt hetekben is telehazudták az internetet.

2018. augusztus 10. 16:35

A cikk folytatása...Friss hírek
A thaiföldi vagány motoros kéz nélkül vezet A fickó persze sisak nélkül, félig papucsban, félig mezítláb először lábbal kormányozta robogóját, aztán anélkül is megtett néhány tíz métert.
Cincinnati tenisztorna Federer és Halep a döntőben A férfiaknál a korábbi világelső svájci Roger Federer, a nőknél pedig a jelenlegi világranglista-vezető román Simona Halep jutott másodikként döntőbe a Cincinnatiban zajló keménypályás tenisztorna szombati játéknapján.
Annyira egyedi a magyar underground, hogy mindannyian ugyanazt az inget hordjuk
Van, ahol már a szexet is kerülni kell a meleg miatt Észnél kell lenni.
Kiszámolták, és nem kevés: rengeteget veszít a Google a Fortnite-on Bekeményített az Epic Games: na nehogy már a Google is részesüljön a Fortnite Battle Royale játék bevételeiből. Bár nem keveset fog bukni e döntés miatt a keresőóriás, e bevétel-kiesés azért nem fogja megrendíteni.
A BBC magyarországi tudósítója: Visszajön a Rákosi-korszak gondolkodása Nick Thorpe 32 éve él Budapesten, megtanult magyarul, de gondolkodik a távozáson.

Top hírek:
Megvan Nagy első győzelme a TCR Europe-ban Harmadik helyről indult, majd egyre feljebb tudott zárkózni, ezzel pedig első futamgyőzelmét aratta Nagy Dániel a TCR Europe sorozatában, ezzel pedig összetettben már második. Tassi és csapattársa is pontszerző.
Nyilvánosság elé állt a leomlott olaszországi híd üzemeltetője és hatalmas kártérítést ígért Az autópályaüzemeltető cég vezetése ugyanakkor nem mond le, és szerintük nem azért akarták felújítani a hidat, mert veszélyes lett volna.
Szívfacsaró: így végeznek magukkal fogságban az édes kis koboldmakik A vadon élő cuki állatoknak sokszor az a vesztük, hogy olyan cukik. Mindenki látni akarja őket a természetes élőhelyükön vagy ami még rosszabb otthon, a ketrecben. És ebbe szó szerint belehalnak, sőt kihalnak. A Fülöp-szigeteki koboldmakik egyenesen saját magukat ölik meg fogságban. Szomorú cikk következik.
Emiatt nem kapott állampolgárságot Svájcban egy muszlim pár A hatóság indokolása szerint az integrációjuk sikertelen volt, mivel nem tisztelik a nemek közti egyenlőséget
Botrányosan viselkedett a hősies, amputált hegymászó Részegen vezetett és rátámadt egy orvosra.
Nem teljes az ember, ha identitása csorba Kásler Miklós arról is beszélt: elkészült az új Nemzeti alaptanterv tervezete, elkezdődött a kórházak komplex felülvizsgálata.