A medve nem játék, a gender nem tudomány, a baloldali média pedig fake news

A baloldali álhírgyárak ismét kitettek magukért. Az elmúlt hetekben is telehazudták az internetet.

2018. augusztus 10. 16:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Hagyományteremtő partnertalálkozó a Dunán Szakmai randevú pezsdítette fel a Waberers belföldi áruszállítási és raktárlogisztikai ügyfeleinek életét.
Szaúd-Arábiában tilos minden, aminek köze van a karácsonyhoz Szaúd-Arábia felhívta a nemzetközi közösség figyelmét arra, hogy tilos a karácsonyfák importja az országba, valamint a karácsony megünneplése is.
Tisztelet a magyar rendőröknek! A Soros-csürhe minden szabályt áthágva veszélyezteti a rendőrök testi épségét.
Meddig használható a régi 500 forintos bankjegy? Jön az új ötszázas! Meddig érvényes a régi ötszáz forintos címlet? Meddig fogadják el az 500 forintos papírpénzt? Ezeket a kérdéseket a jövőben sokan fogják még feltenni. Lássuk miért!
Hivatalosan is véget ért Hujber Ferenc házassága A 15 éves kapcsolat végét Hujber gyerekeinek anyja erősítette meg.
A MOL Vidi elszalasztott egy Arsenal elleni meccset Az UEFA kisorsolták az Európa Liga legjobb 32 csapatának párosítását.

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.