A medve nem játék, a gender nem tudomány, a baloldali média pedig fake news

A baloldali álhírgyárak ismét kitettek magukért. Az elmúlt hetekben is telehazudták az internetet.

2018. augusztus 10. 16:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Elmarad Radics Gigi arénás koncertje Baleset miatt halasztani kell.
Nagy lehet a baj, dolgozói harmadát kirúgja az Android atyja Nem tekinthető bíztató jelnek, ha tömeges elbocsátásokra kerül sor egy cégnél. Lehet, hogy az Essential Products háza táján is nagy a baj?
Kormányhivatal: a talajvízzel elenyésző mennyiségű szennyezőanyag jut a Dunába Az Óbudai Gázgyár területén lakosságot ellátó vízbázis nincs, Budapest lakosságát ivóvízzel a Szentendrei, valamint a Csepel szigeti vízbázis kútjai látják el.
Magára hagyta kisfiát, szívfacsaró felvétel készült róla - videó Egy a huszas éveiben járó texasi anya  ki tudja miért , úgy döntött:  elhagyja alig egy-két éves kisfiát. Egy vadidegen ház elé cipelte az összes holmijával együtt, majd vissza sem nézve elfutott. Szívszorítóan szomorú a látvány, ahogy miután az anya csönget, majd bedörömböl a bejárati ajtón, elszalad, magára hagyva összezavarodott csöppséget.
Családról álmodik a fiatalok többsége A kormánynak egyszerre kötelessége és felelőssége is, hogy segítse a fiatalokat a gyermekvállalással kapcsolatos terveik megvalósításában hangsúlyozta Novák Katalin.
Ezrével öli a mellrák a magyar nőket, egyetlen szűrőbusz készült el a tízből 1,7 milliárd forintért szállított volna tíz mammográfiás szűrőbuszt egy kalandos hátterű cég. Alvállakozója becsődölt, hónapokig nem állhatnak munkába a szűrőbuszok, pedig több ezer nő életét menthetnék meg.

Top hírek:
Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt Norvégia női miniszterelnöke szégyenteljesnek nevezte azt a bosszúhadjáratot, melyet 1945 után indítottak azon norvég állampolgárságú nők ellen, akik a második világháború alatt a megszálló német katonákkal létesítettek intim kapcsolatot.
Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek Az Európai Unióban hivatalosan minden tagállam egyenlő, csak vannak, akik egyenlőbbek. Amiért Magyarországot a Sargentini-jelentés elítélte, az nem létezik, Franciaországban viszont nagyon is megtalálható. A franciák ellen mégsem indul eljárás a demokratikus alapértékek védelme érdekében.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.
Mariah Carey megmutatta ritkán látott ikreit - Monroe és Maroccan már ilyen nagyok Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.
Meghalt a lettek eurovíziós sztárja Valters Fridenbergs mindössze harmincéves volt, két évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a rákot.