Tíz év után lehet címvédés a Premier League-ben

Pénteken indul a szezon, 1,2 milliárd idén is elfolyt új játékosokra, a Liverpool lehet a címvédő Manchester City kihívója.

2018. augusztus 10. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A fejetlen, a százados és az ébredő erő A Premier League 17. fordulója sem szűkölködött rekordokban.

Liverpooli cserejátékos ütötte ki az MU-t A Premier League 17. fordulójának rangadóján nagy különbség volt a csapatok között.
Ilyen rossz beadást ritkán látni Premier League-játékostól - videó A Tottenham balhátvédje is meglepődött, mennyire rosszul találta el a labdát.
A gyengébbik lábával végezte ki a Chelsea-t Szon adta meg a kegyelemdöfést a londoniaknak, amivel Maurizio Sarri és a Chelsea veretlenségi rekordja is megszakadt a Premier League 13. fordulójában.
A gólokkal nem lesz gond Londonban A Fulhamnél már látszódik a fény az alagút végén, míg a West Hamnek kikristályosodni látszik az elvégzett munka eredménye a Premier League-ben.
Kloppnak túl nagy falat az MU A Liverpool menedzsere még sohasem nyert a nagy rivális ellen a Premier League-ben.

Tottenham Hotspur-Burnley élőben kizárólag a Spíler TV-n A Premier League 17. fordulójának szombat délutáni mérkőzése következik. 
Otthpn mentett pontot az Everton A Premier League 16. fordulójának utolsó meccsén a Watfordnak kevés hiányzott a még nagyobb bravúrhoz.
Lüktető meccs, parádés végjáték - Az utolsó percre maradt a döntés A Premier League 16. fordulójának vasárnapi találkozóján a Wolverhampton egy 95. percben szerzett góllal múlta felül a Newcastle-t.
A tartalékosok is tökéletesen céloznak Londonban  A Premier League 16. fordulójában a Tottenham magabiztos győzelemmel hangolt a Barcelona elleni sorsdöntő BL-összecsapásra.
Arsenal-Huddersfield kizárólag a Spíler TV-n A Premier League 16. fordulójában az Arsenal a Huddersfieldet fogadja.
Neymar kikacsintott Angliára A brazil sztár szerint egyszer minden nagy játékosnak játszania kell a Premier League-ben.