Tíz év után lehet címvédés a Premier League-ben

Pénteken indul a szezon, 1,2 milliárd idén is elfolyt új játékosokra, a Liverpool lehet a címvédő Manchester City kihívója.

2018. augusztus 10. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bajban a Manchester City játékmestere Kevin De Bruyne térdsérülést szenvedett a Premier League címvédőjének edzésén.

26 éves a Premier League - születésnapi szavazás a cikkben  A 1992-es év egyik nagy pillanatára augusztus 15-ig kellett várni: elindult a világ legjobb bajnoksága. 
Londoni csapatok találkozója a Wembley-ben  A Tottenham Hotspur a Fulham a csapatát fogadja a Premier League 2. fordulójában.
Cardiff City-Newcastle United élőben kizárólag a Spíler1 TV-n Két vereséggel indító csapat feszül egymásnak a Premier League 2.fordulójában.
Simán nyert a City az Arsenal ellen Raheem Sterling és Bernardo Silva góljai döntöttek a Premier League első fordulójának rangadóján.
Rapszodikus meccs után pontosztozkodás a Molineux-ban Vereséggel indított az angol másodosztály előző szezonbeli bajnoka, a Wolverhampton Wanderers emberelőnyben is képtelen volt nyerni a Premier League 1. fordulójában az Everton ellen.

Manchester United - Leicester City 2-1 Videó Manchester United - Leicester City 2-1 Videó hir angol Manchester United Leicester City premier league panucci szo, 08/11/2018 - 00:02 A...
Mérd össze tudásod a Spíler TV kommentátoraival és szakértőivel! A Premier League hivatalos felületein idén is meghirdette a FANTASY PL, azaz a virtuális menedzserjátékát. A 2018-2019-as szezonban a Spíler TV is saját ligát indít, ahol próbára teheted menedzseri tu...
Ki ül fel a Premier League trónjára? Szavazás a cikkben Pénteken kezdetét veszi a világ legizgalmasabb bajnoksága. De vajon melyik csapat örülhet májusban a végelszámolásnál? Összeszedtük a legjobb hat csapat változásait.
Joe Hart távozott a Manchester Citytől, maradt a Premier League-ben Joe Hart távozott a Manchester Citytől, maradt a Premier League-ben hir átigazolás Manchester City Joe Hart Burnley panucci k, 08/07/2018 - 22:45 ...
A debütáns PL-edzők éve lesz? Szavazás a cikkben A Premier League 1992-es alapítása óta 235 menedzser tevékenykedett a ligában, közülük négy idén próbál szerencsét.
Az Arsenal-legenda szerint csoda lenne a bajnoki cím Kanu semmi esélyt sem lát az Ágyúsok Premier League-elsőségére.