Nagy biztonsági kihívás előtt áll Németország

A hétszázezer elutasított menedékkérő megfigyelése szinte lehetetlen. Félő, hogy könnyen radikalizálódnak, ami komoly biztonsági kockázatot és veszélyt jelenthet akár egész Európa számára.

2018. augusztus 10. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A német meccsen dől el, hová tartozik a női kéziválogatott Nehéz feladat, de nem lehetetlen Németország legyőzése a magyar női kéziválogatottnak az Európa-bajnokságon.

Franciaország és Németország szívesen látja a Huawei beruházásait Washington és szövetségesei a kínai technológiai cég szoros állami kapcsolatait kifogásolják.
Kézi-Eb: Németország is lemosta a spanyolokat Senki nem gondolta, hogy a spanyolok ilyen hamar elszállnak.
Rendőrkutya harapta fenékbe a Ruhr-derbi szerencsétlen csatárát De olyan is volt, hogy oroszlánok álltak az oldalvonal mellett. Jön Németország legnagyobb futballmeccse.
Gulácsi Péter korábbi edzője a PL-ben vállalt munkát Ralph Hasenhüttl Németország után Angliában próbál szerencsét.
Kifarolt a Facebook-adó mögül Franciaország és Németország A nagy techcégek forgalmát sújtó digitális, EU-s adó helyett sokkal kisebb ambíciójú megoldást dobtak be a közösbe: a hirdetéseket adóztatnák csak meg. Ez nagy visszalépés - az eredeti tervre valószín...

Németország túl sok szenet éget el Németország jóval ambiciózusabb célt tűzött ki a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére, mint Európa vagy az Egyesült Államok, ennek elérését azonban a szénfelhasználás magas aránya hátráltatja, a cél e...
Erdogan négyoldalú csúcstalálkozót kezdeményez a szíriai Idlíbről Németország, Franciaország, Oroszország és Törökország részvételével.
A Huawei visszautasítja a kémkedés vádját A Huawei még nem mondott le Új-Zélandról, nem érzékel nyomást Németország vagy az Egyesült Királyság felől, azt pedig visszautasítják, hogy kémkedésre lennének kötelezhetőek a kínai kormány által. A t...
Németország, Bundesliga, 2018/19 - 13. forduló eredményei és gólszerzői Németország, Bundesliga, 2018/19 - 13. forduló eredményei és gólszerzői hir német eredmény foci panucci p, 11/30/2018 - 23:51 A német ...
Hivatalos: a németek szerint a migráció jó Megszavazta a parlament, Németország alá fogja írni az ENSZ migrációs paktumát.
Ausztria nem venne részt egy európai haderő működésében Kizárta az osztrák védelmi miniszter, hogy Ausztria részt vegyen a Franciaország és Németország által elképzelt európai haderő működésében.