Cserhalmi továbbra sem tud játszani

A Nemzeti Színház új Az ember tragédiája feldolgozásában ő lett volna Lucifer, de végül fiatal színészek osztják majd meg egymás között a szerepet.

2018. augusztus 10. 17:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ebben a szakmában az első tíz év pályakezdés Interjú Mădălin Hîncuval, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának fiatal rendezők számára meghirdetett pályázata nyertesével.  [...] Bővebben!

k2: A kőszínházi felkérések nélkül nem is nagyon tudnánk fennmaradni A k2 Színház egyik fele a Pécsi Nemzeti Színház művészeivel közösen hoz létre egy előadást. Fábián Pétert és Benkó Bencét kérdeztük a közös munka kapcsán.  [...] Bővebben!
Jászai Mari elszökött otthonról, hogy színész lehessen 92 éve, 1926. október 5-én halt meg Jászai Mari színésznő, a legnagyobb magyar tragika, a Nemzeti Színház örökös tagja. Utálta a képmutatást, túláradó temperamentuma, életszomja szenvedélyes kapcsolat...
Színészeivel indít plakátkampányt a Nemzeti Színház A társulat tagjai őszi bemutatóikat, Az ember tragédiáját és az Álomgyárat népszerűsítik.  [...] Bővebben!
Szerdán mutatja be az Álomgyárat a Nemzeti Színház A beteljesületlen emberi álmokról, a szeretet utáni vágyról szóló kortárs orosz darabot mutat be szerdán a Nemzeti Színház. Az Álomgyárat Viktor Rizsakov rendezi.

A színészek művészi fotóival népszerűsíti új bemutatóit a Nemzeti Színház Köztéri plakátokon, online és a print hirdetési felületeken egységes arculatú, művészi anyagokkal jelentkezik október 1-jétől a Nemzeti Színház, amely színművészeit és idei bemutatóit népszerűsíti a k...
Oda is bemehettek a nézők, ahova sohasem A Nemzeti Színház különleges hétvégéje.
Székely János Caligula helytartója című drámáját mutatja be a Nemzeti Színház Székely János Caligula helytartója című drámájának bemutatójával ünnepli a Nemzeti Színház pénteken, a magyar dráma napját. A darabot Szász János rendezésében, Trill Zsolt és Horváth Lajos Ottó főszer...
A Nemzeti Színház rejtett zugaiba is bepillanthatunk a nyílt napon A teljes program, amelyen a részvétel ingyenes, és még sok más érdekesség a Nemzetiszínház.hu oldalon és a teátrum Facebook-oldalán olvasható.
A Nemzeti Színház meglepetésekkel készül szombati nyílt napjára Előadások próbáiba tekinthet be, beszélgethet színészekkel, plakátfotózást követhet végig és kulisszajáráson is részt vehet az, aki szombaton 13 órától ellátogat a Nemzeti Színház nyílt napjára.