Cserhalmi továbbra sem tud játszani

A Nemzeti Színház új Az ember tragédiája feldolgozásában ő lett volna Lucifer, de végül fiatal színészek osztják majd meg egymás között a szerepet.

2018. augusztus 10. 17:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A cirkusz mint életmetafora Kritikák A cirkuszhercegnőről Kálmán Imre operettje a Margit-szigeten a Miskolci Nemzeti Színház társulatával. [...] Bővebben!

Több száz erdélyi fellépővel mutatják be a Csíksomlyói passiót Augusztus 18-án a csíksomlyói hegynyeregben mutatják be a budapesti Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közös előadását. [...] Bővebben!
Több száz erdélyi fellépő a Csíksomlyói passióban Több száz erdélyi szereplővel, valamint az eredeti szereplőgárdával augusztus 18-án a csíksomlyói hegynyeregben mutatja be a budapesti Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes a Csíksomlyó...

Idén is megrendezik a barokk esküvőt Idén is megrendezik Győrben a barokk esküvőt, ezúttal azonban fiatal színjátszók alakítják az ifjú párt, a násznépet pedig a Győri Nemzeti Színház művészei játsszák. Az eseménysorozatra új helyszínen,...
Kálmán Imre: Cirkuszhercegnő a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon A Szabad Tér Színház és a Miskolci Nemzeti Színház közös bemutatója a Fővárosi Nagycirkusz közreműködésével.
Aquapark és kaszinó is épült volna a Nemzeti Színház mellé - A HÉV-et se kellene már látni. Millenniumi Városközpont-tervek egykor és ma A HÉV-nek pedig rég föld alatt kellene robognia. Millenniumi Városközpont-tervek egykor és ma.
Személyesen is részt vett a Nemzeti Színház újjáépítésében Gobbi Hilda Harminc éve, 1988. július 13-án hunyt el Gobbi Hilda Kossuth-díjas színésznő, kiváló művész, akit pályatársa, Darvas Iván egy nagy korszak utolsó nagy oszlopának nevezett. A Nemzeti Színház parkjában ...