A pillanat, amikor szóltak Tücsinek, hogy mindenki látja a mellbimbóit

Az a fránya napsütés...

2018. augusztus 10. 18:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Többet költünk idén ajándékokra és kevésbé kell spórolni az ünnepekre 2018-ban a tavalyihoz képest többet, átlagosan 56 ezer forintot költenek majd karácsonyi ajándékra a magyarok, valamint nőtt az egy személy ajándékára szánt összeg is derül ki a Budapest Bank megbízásából készített, karácsonyi költéseket vizsgáló kutatásból. A megkérdezettek 74%-a előre átgondolja, hogy kinek, és milyen értékben vesz majd meglepetést, ennek ellenére minden második válaszadó a tervezetten felül költekezik.
Nagy Ádámék BL-ért hajtó csapattól csentek pontot Igaz, így is kiesőhelyen állnak.
Egyre nagyobb veszélyben Gattuso állása Nem bírt a 18. Bolognával az AC Milan.
Felfedezték a Naprendszer legtávolabbi, ismert objektumát A Farout rózsaszín, és több mint 1000 évre lehet szüksége ahhoz, hogy egyszer megkerülje a Napot.
Az F1-en túl is viszi magával szponzora Szirotkint Az SMP Bank, illetve annak tulajdonosa nem csak Szergej Szirotkin F1-es törekvéseit tudta szponzorálni, van saját LMP1-es istállója az endurance-világbajnokságon is. És ha már van, oda is viszi magával Szergej Szirotkint.
Megváltoztatja nevét egy holland múzeum, hogy külföldön is jobban megismerhessék Megváltoztatja nevét egy tekintélyes hollandiai múzeum, a hágai Gemeentemuseum, hogy külföldön is jobban megismerhessék.

Top hírek:
Igen, ez egy hivatalos hirdetőtábla Szalkszentmártonban. Nézze meg, hogy kell használni!
Szellő István 4 gyerekével közös fotón - Az ikreket először mutatta meg Szellő István először szerepel együtt négy gyermekével.
Csődközelbe került Szemerey bankja A NHB Banknál mától 7 millió forintnál többet nem lehet kivenni és felügyeleti biztost is kaptak.
José Mourinhót kirúgta a Manchester United Azonnali hatállyal menesztették a vezetőedzőt. 2,5 évet töltött a klubnál, a legrosszabb PL-rajt miatt kell mennie. Megbízott edző jön, lehet, hogy külsős.
Izgalomba hozta a kutatókat a 100 millió éves madártoll, amit borostyánba zárva találtak meg A dinoszauruszok korából származó, mintegy százmillió éves madártollat talált borostyánba ágyazódva egy nemzetközi kutatócsoport Kínában.
Visszatértek a tüntetők a tévészékházhoz, de lecsengett a demonstráció Miután tettek egy kört, érintve a propagandasajtó több szerkesztőségét, újra az MTVA székháznál tiltakoztak. Nem voltak már sokan, aztán hamar megtizedelődtek az éjszakai fagyban.