Lázár János annyira visszavonult, hogy most éppen BEST OF Lázár János, vicces jelenetek címmel adott ki videót

A bécsi videót persze nem rakta bele!

2018. augusztus 10. 19:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Márki-Zay: Elismerem, győzött Lázár János! A képviselő-testület felosztatását, és új önkormányzati választást szeretne Hódmezővásárhely polgármestere.

Lázár János lett a nemzet TSZ-elnöke Egyeztetett a dolgozókkal, amikor átvette a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságot.
6,6 milliós lelépési pénzt kaptak Orbán távozó miniszterei Lázár János, Balog Zoltán és Simicskó István is nagyjából ennyivel vigasztalódhatott, de ez aprópénz ahhoz képest, ami a mostani kormány minisztereire vár majd, ha kitöltik a hivatali idejüket.
Lázár János az internetes zaklatásról tart előadást a Brand Festivalon Márciusban kezdett facebookozni, ahol sok kérdést kapott a cyberbullying jogi hátteréről.
Arra szólította fel Lázár János sajtósa a hódmezővásárhelyi fideszes képviselőket, hogy eszükbe ne jusson pozitívumokat mondani, nehogy úgy tűnjön, nélkülük is működik a város Kiszivárgott egy levél, ami megmutatja, milyen a bukott Fidesszel az együttélés.
Füstmentes Magyarországot akar Lázár János Mi más is lehetne a célja a híresen antidohányos miniszterelnöki biztosnak.

Lázár János a biztos, Rogán Antal segíti Már nem csak dohányzásellenes, de mezőhegyesi biztos is.
Szélsőséges tombolásba kezdett Márky-Zay Péter Előbb az afgán erőszakoló migránst mentegette gyomorforgatóan, most pedig Lázár János haláláról ábrándozik.
Megint a magyar focistákon élcelődött Lázár János A Miniszterelnökség korábbi vezetője egy falunapon próbált utánajárni, mi a jó foci titka.
Lestaktika A volt kancelláriaminiszter, Lázár János közösségi oldalán lelt videó igazi zsákmány, nem véletlen, hogy a kollégák (Index, 24.hu) is fürgén rácuppantak.
Lázár János megteremtette a virtuális politikai önkarikatúra műfaját
Lázár kiharcolta, hogy megszüntessék, most más néven újra lesz Újra lesz önálló hivatala az országos tiszti főorvosnak. Ilyen már volt, de a Miniszterelnökséget korábban vezető Lázár János kiharcolta, hogy olvasszák be az Emberi Erőforrások Minisztériumába.