Lázár János annyira visszavonult, hogy most éppen BEST OF Lázár János, vicces jelenetek címmel adott ki videót

A bécsi videót persze nem rakta bele!

2018. augusztus 10. 19:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lázár János videón tett jelentést, Orbán Viktort is megemlítette 71 milliárd forint hangsúlyozta a volt miniszter.

A cigaretta sorozatgyilkos! Óvodásokat és kisiskolásokat célzó prevenciós eszközöket kapott több száz intézmény az országban jelentette be Lázár János.

Friss hírek
Aleska fejét folpackba tekerték és ezért még fizet is Vagy legalábbis önszántából vállalkozott a fura kezelésre.
Kövér: Ez puccskísérlet volt És a lehető legfájdalmasabb szankciókkal akarja sújtani az ellenzéki rendbontókat.
A Lófej-köd nyolcadik bolygójára (3. jelentés)
Krokodilt ettem
Már a rendőrökre is rátámadtak a tüntetők Habár az Index és más baloldali lapok azt állítják, hogy a rendőrség könnygázt alkalmazott az anarchista tüntetőkkel szemben, az igazság az, hogy ez pont fordítva történt. Megrohamozták a rendőrsorfalat, és több tisztet is lefújtak.
Több robbanás történt a török támogatású felkelők területein Négy pokolgépes merénylet is történt szerdán Észak-Szíriában, a török támogatású szíriai felkelő csoportok ellenőrizte területeken, egy napon Recep Tayyip Erdogan török államfő bejelentésével, amely szerint a török hadsereg újabb hadműveletet indít az Eufrátesztől keletre tevékenykedő kurd milícia ellen.

Műpéniszes bábuval kampányolt Lázár egy kispesti iskolában a dohányzás ellen Lázár János bábuk segítségével illusztrálta egy kispesti általános iskolában a dohányzás ártalmait. Az eseményről Burány Sándor, az MSZP képviselője osztott meg egy fotót, amely igen előnytelen szögb...
Lázár János: Baloldali maffia vezeti Szegedet Megszabadítaná Szegedet Botka Lászlótól és Hódmezővásárhelyt Márki-Zay Pétertől Lázár János, a térség országgyűlési képviselője, aki szerint a kormánypártoknak mindkét nagyvárosban vissza kell szere...

Top hírek:
Terrortámadás a strasbourgi karácsonyi vásárban: három halott, az elkövető még mindig szökésben A karácsonyi vásár közelében kezdett lövöldözni egy hatóságok előtt már ismert személy, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottat nagy erőkkel keresik.
Lövöldözés történt Strasbourgban - több halott, több sérült Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (7 súlyos, 4 könnyebb) megsebesültek, legkevesebb két ember pedig meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el. Mozgósították a városban a biztonsági szolgálatokat. Közben pedig bekerítették a 29 éves helyi, radikalizálódott támadót.
Nagy erőkkel folyik a hajsza a strasbourgi terrortámadás elkövetője ellen Kedd reggel akarták őrizetbe venni az elkövetőt.
Rabszolgatörvény: az ellenzék elfoglalta a pulpitust, Orbán arcába sípolnak - élő Nagyon fontos jogszabályokat szavaz meg ma az Országgyűlés, az ellenzéki minden erejével tiltakozik a "rabszolgatörvény" elfogadása ellen. Kövesse velünk a napot!
Áttörték a rendőrsorfalat, felmásztak a Fidesz-székházra a tüntetők A Kossuth térről vonultak a Nagykörúton és az Andrássy úton át, a Lendvay utca elején áttört a tömeg a rendőrökön, és elkezdett felmászni az épületre.
Öt nap múlva lesz az egész napos Jónak lenni jó! műsora A 13 630-as adományvonalon továbbra is 250 forintot jelent egy hívás.