Nem hiszi el, most mivel akar a reflektorfénybe kerülni Meghan Markle apja

Úgy tűnik, Harry herceg újdonsült feleségének apja mindent megtesz, hogy bekerüljön a bulvárlapokba: vagy azon panaszkodik, hogy II. Erzsébet képtelen találkozni vele, vagy kamu paparazzi-képekkel borzolja a kedélyeket, vagy egész egyszerűen zsarolásba kezd - Thomas Markle célja láthatóan mindig ugyanaz: valamilyen úton-módon profitálni Meghan újdonsült családjából.

2018. augusztus 16. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meghan Markle csak játszik Harry herceggel? Kínos dolgokat feszegettek az egyik legnépszerűbb angol női talk-show-ban. Az egyik résztvevő színésznő azt találta mondani az ITV Loose Women című műsorában, hogy szerinte Meghan Markle csak játszik ...

Arcolvasó elemezte a királyi család fotóit Meghan hercegné feszült, a Vilmos és Harry herceg meg utálja az egész fotózást.
Meghan hercegné új frizurával jelent meg Fokozatosan, apró lépésekben változtat a megjelenésén, ahogyan Diana hercegnő is tette.
Megdöbbentő kép került elő Meghan hercegnéről Vajon Harry herceg mit szól Meghan bulis múltjához?
Meghan nem békül ki a családjával a szülés után sem A hercegné még babája érkezése után sem szeretne ismét közel kerülni a családtagjaihoz, bőven elég neki, hogy az anyukája mellette van. Tudd meg, miért!
Egyre elviselhetetlenebb Meghan hercegné? A hercegné asszisztense 6 hónapig bírta csak ki mellette!

Megmutatta! Már ekkora pocakja van Meghan hercegnének - Fotók Végre nem rejtegette.
Így hívják Meghant a háta mögött a palotában Meghan hercegné igazi kedvencnek számít a royal családban, de most már az is kiderült, hogy a személyzetnek mi a véleménye róla.
Csillagok ritka együttállása: Károly herceg és Naomi Campbell egy fotón Bár a modell is ott volt Meghan Markle-ék májusi esküvőjén, ilyet azért csak ritkán lát az ember.
Meghan Markle olcsó terhesruhában mutatkozott 60 dolláérét bárki beszerezheti Harry herceg terhes feleségének ruháját.
Tévedtünk: van visszataszítóbb Meghan Markle-ék tortaszobránál Mihalik Enikő megmutatta, hogy mennyi elhalt bőr tudtak eltávolítani az arcáról.
Csak a cipőjéből bújt ki Meghan, azóta a lábfeje miatt áll a bál - fotó Meghan Markle a lába miatt magyarázkodhat.