Meglepő fotó az ittas Katalin hercegnéről - Egyetemistaként ilyen bulis csaj volt

Képeken a királyi család tagjai erősen illuminált állapotban.

2018. augusztus 19. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Katalin hercegné ettől ilyen vékony: kedvenc sportjával jó sok kalóriát éget Így tartják magukat edzésben a hírességek.

Szili Katalin: közösségeink szülőföldön maradása az egyik legfontosabb korparancs Szili Katalin azt mondta: a kérdés az, hogy meg tudjuk-e tartani ebben a kozmopolitává váló, globális világban azokat a sajátosságokat, amelyek csak a miénk.
Novák Katalin zúzott egyet a rédicsi skateparkban Lendvai Zoltán, a gördeszkás pap is gurult egyet a rámpákon.
Szili Katalin: Szégyen A szavazás alkalmat adott volna arra, hogy az úgynevezett baloldal bizonyítsa korszerű patriotizmusát
Kultúrát apától Színházi kezdeményezés apák és gyerekeik számára Mind az anyáknak, mind a gyerekeknek jelen lévő apákra van szükségük a mindennapokban hangsúlyozta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.
Novák Katalin: szülőnek lenni jó Szülőnek lenni jó címmel másfél hónapos családbarát kampány indult, melynek során fél- és egyperces filmekkel hívják fel a fiatalok figyelmét arra, hogy gyermeket nevelni egy életre szóló kaland.

Gyarapodó, fiatalodó nemzet a kormány intézkedéseinek célja Novák Katalin szerint demográfiai fordulatra van szükség.
Novák Katalin: 26 milliárdból megújulnak az Erzsébet-táborok Jövőre indulnak a munkálatok. A rekonstrukció 2020 nyarára fejeződhet be, de végig zökkenőmentesen folyik majd a táborozás.
Különleges év vár György hercegre az iskolában Szeptember 6-án Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfia számára is becsengettek.
Ezt tette Katalin hercegné, amikor Vilmos herceg szakított vele Nem lehet valami jó érzés, amikor dob álmaid hercege és a szerelemmel együtt bukod a tiarát is. Katalin sem tudta kezelni a helyzetet, ezért elég durva lépésre szánta el magát.
Novák Katalin: erős családokra van szükség Közép-Európában Versenyképességi tényezők miatt is a családok támogatására kell összpontosítani a térségben a migráció helyett hangsúlyozta család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.
Nagy Katalin a konyhában nem annyira magabiztos, mint a műtőben Nézd meg az interjút!