Gyilkosok nyomában a tisztán halló asszony

Előző életekkel magyarázza Kucserka Éva azt, hogy valakiből gyilkos lesz vagy áldozat. A médium szerint ugyanakkor nincs előre megírva a teljes sorsunk, mindenki dönthet, hogy melyik utat választja.

2018. augusztus 19. 17:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Rajongóitok sírját ássátok meg keményen beszólt kollégáinak a plus size modell Ashley Graham a Dolce & Gabbana plus size szupermodellje rendbe rakta a kövérséggel kapocslatos tévhiteket és keményen beszólt túlsúlyos kollégáinak.
Shia Labeouf válik Robert Pattinson exe miatt Pedig azt hittük, most egy kicsit elcsitulnak a kedélyek a színész körül, aztán mégsem.
Szabó Zsófi őszintén az anyaságról: "Tíz hónapja nem alszom" Férje kérte, hogy ne írja ki problémáit a követőinek.
iPhone-alakú sírkövet állíttatott lányának a gyászoló apa Egészen bizarr formában gyászolja nemrég elvesztett lányát egy orosz férfi. A 25 évesen elhunyt lány ugyanis egy iPhone-alakú sírkövet kapott, melynek az ő arcképe a háttérképe. Egy helyi férfi azt nyilatkozta, először azt hitte, hogy hallucinál, amikor meglátta a több mint másfél méter magas márványkészüléket.
Így dobd fel az otthonod: Zseniális őszi dekorációk fillérekből Ezeket imádni fogjuk.
Berki Krisztián szerint Singh Vikinek nem csak az élete kerek ˝Hogy lehet, hogy nálad minden kerek? Azt látjuk, hogy sok helyen kerek vagy.˝ A legbátrabb páros játékosának idomait dicsérte a FEM3 CAFÉ műsorvezetője. Berki Krisztián arról faggatta Singh Vikit, hogy képes egyszerre az élet minden területén helyt állni.

Top hírek:
Sosem látott fotókon Freddie Mercury - Így csak a barátai ismerhették a legendát Brian May adott ki egy fotókönyvet Freddie képeiből.
Horoszkóp: Szeptember 26., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!
Így nézett ki egy középkori lovag arca: Sir John épp olyan erős lehetett, amilyennek képzeljük őket Sir John rekonstrukcióját látva egy valódi középkori lovagra nézhetünk.
Őszi sorozatok Ajánló - Ők azok, akik tudják mi hogyan lesz zamatos, illatos, ellenállhatatlan! Ők azok, akiknek Önök előtt nincsenek titkaik! A legnépszerűbb séfek hozzák el otthonaikba a világ ízeit! Tanuljanak a legnagyobb séfektől idén ősszel is a Lichi TV-n!
Újabb tragikus részlet derült ki George Michael haláláról Egykori szeretője, Fadi Fawaz tálalt ki az énekesről, ami mindent megváltoztathat.
Szerelme ízetlen tréfával égeti Weisz Fannit Hajmásy Péter úgy gondolta, országgal-világgal meg kell osztania, hogy siket modell felesége mindig zabál. A sértő kijelentés Fanniról lepereg, de  édesanyjáról már nem.