Fizessen csak a Google és a Facebook, mondja az EP

Az Európai Parlament nem kíméli a nagy tech cégeket a szerzői jogokról szóló új javaslatában.

2018. szeptember 12. 21:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Facebook bőszen szedegeti le az álhíreket

Az NBC, a Fox News és a Facebook sem hajlandó futtatni Trump kampányfilmjét, ami összemossa a bevándorlást a bűnözéssel Pedig Trump már amiatt is hisztizett, hogy a magyar kormánypropagandához hasonlóan manipulatív és uszító videó közlését a CNN megtagadta.
A maximumhőmérsékleti rekordok is megdőltek! Újabb fővárosi és országos melegrekord dőlt meg szombaton - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
A Facebook sajnálja, hogy nem tud mit kezdeni a gyűlöletkeltő kampányokkal Az ügyészek szerint a pittsburghi mészáros is egy a közösségi médiában terjedő gyűlöletkeltő, rasszista kampányon edződött, mielőtt lelőtt volna 11 embert az Élet Fája nevű zsinagógában.
Az internet feltalálója feldarabolná a technológiai óriáscégeket Csalódottságát fejezte ki az általa feltalált internet állapotát illetően Tim Berners-Lee számítástechnikus, aki szerint túlságosan is nagyra nőttek az olyan technológiai vállalatok, mint például a ...
Vona Gábor valamiért nincs tisztában a keresztény ünnepekkel A Jobbik bukott elnöke "érdekes" Facebook-poszttal indította a napot.

Olasz komcsik: "szerencse", hogy migráns erőszakolta és gyilkolta meg a 16 éves lányt Egy olasz szélbalos csoport a Facebook-oldalán tette közzé azt a nyilatkozatot, melyben azt állítják, hogy a migrások által megerőszakolt és meggyilkolt 16 éves Desiree Mariottini esete azt bizonyítja...
Felemás számok a Facebooktól A vártnál gyengébb harmadik negyedéves eredményeket tett közzé kedden a piaczárás után a Facebook. A közösségi oldal részvényei a zárás utáni kereskedésben esésbe kapcsoltak. Elsősorban a Facebook.....
Példátlan lépést terveznek a britek: megadóztatnák a Facebookot és a Google-t "Digitális adót" vetne ki a nagy technológiai cégek, köztük a Facebook és a Google helyi bevételére Nagy-Britannia, elsőként a fejlett országok közül - írja a The Wall Street Journal. Philip...
Ágyba vizelt az egyik hazai álhírgyár Most a sokszorosan bizonyított, sorosista Facebook-cenzúráról hazudják azt, hogy nem létezik.
A Facebook tényleg üldözi a kormánypárti újságírókat? Vagy csak kifizetődő az áldozati szerep?
Élőben jelentkeztünk a Momentum CEU melletti tüntetéséről A "Nem hagyjuk a CEU-t!" című demonstrációt az egyetemért a budapesti Nádor utcából közvetítettük facebook-oldalunkon.