Így kell felavatni egy skateparkot!

2018. szeptember 12. 23:14

A cikk folytatása...Friss hírek
DNS-vizsgálatokkal buktatták le a három legnagyobb elefántcsontcsempész-kartellt Mombasából, Entebbéből és Loméból származik a világ illegális agyarforgalmának jó része.
Egyik alapreceptjén változtatott a McDonalds, a rajongók kiborultak A cég szerint egészségesebb lett az étel, a törzsvevőket ez hidegen hagyja.
A Turing architektúrára épülő VGA-kat is támogatja az új GeForce driver A WHQL minősítésű, 411.63-4s meghajtó számos újítást is bevezet, amelyek jórészt a friss hardverekhez igazodnak.
TGM: Püföljük az Orbán-dobot? Az ellenfelek, ahogy lenni szokott, egyre inkább hasonlítanak egymásra. Vélemény.
Ashton Kutcher elütött egy fiút, de megúszta egy szelfivel A színész először el sem akarta hinni, hogy a srác csak ezt szeretné kárpótlásként.
Palkovics László: jó irányba haladnak a tárgyalások a 2021 utáni uniós forrásokról

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.
Szalaiék kétszer vezettek, de ikszeltek a Sahtarnál a BL-ben Az 1. kör 2. napjának hétórás meccsein: Ajax-AEK 3-0, Sahtar-Hoffenheim 2-2.