Így kell felavatni egy skateparkot!

2018. szeptember 12. 23:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Kikészíttette tetovált férje bőrét a szerelmes özvegy Elveszteni valakit a világ legnehezebb dolga, és tudni, hogy mi következik azután, talán még rosszabb. Egy család meglehetősen kivételes módon tartotta fenn emlékét egyik elhunyt hozzátartozójának. A 41 éves szenvedélyes tetováló, Chris Wenzel felesége valóra váltotta szerelme utolsó kívánságát, miszerint a férfi egy szokatlan művészeti alkotással akar szerettei emlékeiben élni.
Just Cause 4 - merüljünk el a részletekben! A Golden Joystick Awards színpadán vetített Just Cause 4 trailer több volt egy mezei kedvcsinálónál. A majd' 5 perces videó alaposan átrágja mindazt, amivel a nyílt világú akciójáték vissza várja a rajongóit.
75,6 millió forintért kelt el Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapban című festménye a BÁV őszi aukcióján Zsúfolásig telt teremben tartották november 13-án és 14-én a BÁV őszi aukcióját, amelyen összesen 380 millió forintos forgalmat bonyolítottak le. A kétnapos árverés legmagasabb eladási árát Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapbancímű festménye érte el, amelyért 75,6 millió forintot fizettek.
Progressz MSZ-10 Máskor rutinhír az orosz teherűrhajó felbocsátása, most a legutóbbi emberes Szojuz kudarcba fulladt startja miatt mindenki a rakéta működésére figyelt.
Theresa May pótolta a Brexit-megállapodás miatt lemondott minisztereit Stephen Barclay eddigi egészségügyi államtitkár lett az új Brexit-ügyi miniszter.
Több százan tüntetnek a CEU mellett a Belvárosban Fotó: botost/444.huJelenleg is zajlik a Momentum tüntetése, amit a Momentum szervezett az Egyetem térre, hogy a kormány december 1-jéig írja alá az egyetem működéséhez szükséges megállapodást. 

Top hírek:
Hungarian Goverment in Contradiction over the Case of the Convicted Macedonian ex-PM Hungarian government refuses to answer questions on Gruevski's case claiming it is strictly a legal matter, while all points towards the opposite.
Több mint 230 milliárdot költhet Budapest a 3-as metró felújítására A legutóbbi kormányinfón lényegében legitimálta a kormány a korábban meghatározottakhoz képest majdnem 100 milliárdos többletköltséget. Ebből 80 milliárdot a központi költségvetés fog állni.
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Négyéves kislányt ölt meg egy leopárd A kislány a házuk közelében játszott egy nepáli faluban, a szülők nem voltak otthon.
Kalocsai kettős gyilkosság: még sincs meg a bizonyíték A tizenhárom éve zajló per végére ennyi idő után sem tudnak pontot tenni. Süveges Péter és társai űgyében legkorábban tavasszal hozhatnak döntést.
Magyarország-Észtország 1-0 – élő Az észtek idegenben nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, most Rossi csak a lelátón, Dzsudzsák a kispadon. Így is nyerni kellene, nehogy kiessünk.