Szijjártó szerint csalással hozott döntést az EP

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint csalással született meg az Európai Parlament (EP) döntése, amelynek következtében megindulhat az eljárás Magyarországgal szemben az uniós alapszerződés hetedik cikke alapján.

2018. szeptember 13. 3:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Székelyföldre is kiterjeszti Magyarország a gazdaságfejlesztési programot Szijjártó Péter Kolozsváron tett fontos bejelentést.

Szijjártó Péter kitüntette az Audi egyik vezetőjét Peter Kössler, az Audi AG. termelésért és logisztikáért felelős igazgatósági tagja kapott elismerést.
Azonos magyar-osztrák álláspont Az ENSZ migrációs csomagja Európa elárulása, mert ellentétes az európai emberek érdekével - mondta Szijjártó Péter Bécsben, az osztrák alkancellárral tartott sajtótájékoztatón. A miniszter megköszönte...
Jövőre közvetlen repülőjárat indul Budapest és Sanghaj között Jövő nyártól a világ hetedik legnagyobb légitársasága, a China Eastern várhatóan heti négy alkalommal közvetlen repülőjáratot indít Sanghaj és Budapest között - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és...
Nagy István: újra lehet magyar baromfit exportálni Kínába Kína feloldotta a madárinfluenza elleni vétót Magyarországgal szemben, ez minden magyar baromfitenyésztő számára jó hír, hiszen ezzel lehetőség lesz Kínába exportálni mondta az agrárminiszter.
Magyar kereskedelmi központot nyitott Szijjártó Péter Sanghajban Magyarország időben felismerte, hogy a kínai piac óriási lehetőséget biztosít a jó minőségű magyar termékeknek és szolgáltatásoknak - nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárn...

Elutasítjuk a migrációs paktumot Kilépett a magyar kormány az ENSZ migrációs csomagjának elfogadási folyamatból, mert elutasítja a tervezetet, ezért a migrációs csomag nem kötelező Magyarországra nézve. Ezt írta az ENSZ illetékes vez...
Állampolgársági viszály Mi az életért küzdünk, és azért, hogy megmaradhassunk kárpátalján magyarnak - ezt mondta Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke. Az ukrán politikában az utóbbi időben nagy...
Verhofstadt: Az csak Orbán meséje, hogy az EU nem akarja megállítani a bevándorlást Az Európai Parlament liberális frakciójának, az ALDE-nak a vezetője szerint nem migrációs, hanem politikai válságban élünk.
Megvan az engedély: óriási távvezeték épül a magyar határnál Két évtized tervezés után kezdetét veszi a Szlovéniát Magyarországgal összekötő 400 kilovoltos (kV) távvezeték megépítése.
Együttműködés kell az energiabiztonságban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kiemelte, diverzifikációra van szükség az energiahordozók forrását, származását és útját illetően is.
A vajdasági gazdaságfejlesztési programban több mint 3200 pályázóval kötöttek szerződést Szijjártó Péter elmondta: a pénteken aláírt pályázatok összértéke 10,9 milliárd forint, amelyből 17 milliárd forintnyi új beruházás valósul meg.