Jön a fekete Superman?!

Hollywood folytatja a sokszínűség melletti hadjáratát. A Warner Bros. kedden hozta nyilvánosságra, hogy a következő Superman karaktere fekete bőrű lehet.

2018. szeptember 13. 21:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csunderlik Péter: A rövidlátó Superman

Így fest majd Henry Cavill a The Witcher sorozatban Befutott az első rövid videó, amelyben Ríviai Geraltként feszít az egykori Superman. Készüljetek a szakáll nélküli Witcherre.

Friss hírek
Van-e rémesebb, mint a Für Elise kapucsengő verzióban?
Merkelnél bujkált Macron, majd programot hirdetett Miközben Franciaországban polgárháborús állapotok uralkodnak, addig a francia köztársasági elnök, Emmanuel Macron Németországban pitizett a német kancellárnál, Angela Merkelnél.
Hivatalos: Justin Bieber nős K I P O S Z T O L T A !
Tóth Gabi 11 kilót fogyott 2 hónap alatt - Fotókon a látványos változás Tóth Gabi megmutatta, mennyire lefogyott.
Megkapta az utolsó parancsot a Kepler űrteleszkóp, örök álomba merült Good night Kepler ezzel köszönt el közel évtizedes, jelentős munka után lekapcsolt űrtávcsövétől az amerikai űrhivatal.
Üzent hatalmas balesete után fiatal autóversenyző lány Sophia Flörsch Makaóban a gerincét törte, de a körülményekhez képest jól van.

Detective Pikachu - itt az első trailer A Warner Bros. Pictures váratlanul bemutatta a tavaly leleplezett élőszereplős Detective Pikachu-mozi első előzetesét, ami meglepően szórakoztató film benyomását kelti eddig.
Hitman 2 - befutott a launch trailer A 47-es ügynök hamarosan ismét munkához lát. Az IO Interactive játéka jövő hét elején perül a polcokra, az azt kiadó Warner Bros. azonban megelőlegezte nekünk a játék premierjére szánt előzetest.
Rendezőt kapott az Attack on Titan-film A Variety értesülései szerint az Az című Stephen King-regény adaptációjáért felelős Andy Muschietti dirigálhatja le az Attack on Titan-mozit. Ez lesz a rendezőúr harmadik filmje a Warner Bros. égisze ...

Top hírek:
Sergio Ramos nem hagyta annyiban Lovren támadását A Real Madrid védője szerint mindenki pontosan ott van, ahol megérdemli.
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei filmkritika Harry Potter története előtt sem volt eseménytelen a varázslók világa. Gellert Grinderwald mániákus tervei ellen talán csak Albus Dumbledore veheti fel a kesztyűt, mindebbe pedig belecsöppen az esetlen Göthe Salamander is.
Tinédzserek sikerei a nyitónapon - Súlyemelő-ob Javarészt a húsz éven aluliak sikerét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja Szombathelyen.
Bombameglepetés: nagy pofont kapott az MK-címvédő szolnoki pólócsapat A Ferencváros kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé.
A nap legfontosabb hírei 2018. november 17. Meghalt Princz Gábor, hatalmas tűz volt a belvárosban. Ez történt szombaton.
Ebből maradt ki, aki nem volt kint a budapesti PlayIT első napján Ha lemaradtál, holnap még sok mindent bepótolhatsz!