Jön a fekete Superman?!

Hollywood folytatja a sokszínűség melletti hadjáratát. A Warner Bros. kedden hozta nyilvánosságra, hogy a következő Superman karaktere fekete bőrű lehet.

2018. szeptember 13. 21:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fogalmunk sincs, mit akar mondani a távozó Superman-színész ezzel a videóval

Henry Cavill nem lesz többé Superman A színész kiszáll a szerepből, de a Warner Bros.-nak van B-terve.
Most megveheti Ollókezű Edward vagy akár Superman jelmezét
Pályát módosít Superman: szörnyvadásznak áll a Netflixen Henry Cavill kapta a Netflix gyártásában készülő új sorozat, a The Witcher főszerepét.

The Witcher-sorozat - Superman a fedélzeten Újabb információk láttak napvilágot a Netflix-féle The Witcher-sorozatról. Az első évad - bár egyelőre még nem tudni, hogy lesz-e több is - várhatóan nyolcrészes lesz, és még két évet kell rá várni. K...
The Death of Superman - Kritika Ki lehet hozni egy jópofa filmet a vörösköpenyes halálából?
Furcsa utcai szobrok és emlékművek öntötték el Törökországot Mogorva Superman, körforgalomba szorult óriásgombák, vagy épp búzával teli zsákot cipelő tevék az út szélén ez csak néhány a török utak mellett álló csodákból.
LEGO Harry Potter Collection - új platformokra is A Warner Bros., a TT Games és a The LEGO Group triója hivatalos közleményben erősítette meg, hogy a két évvel ezelőtt kizárólag PlayStation 4-re megjelent LEGO Harry Potter Collection idén ősszel új p...
Tom Cruise lesz az új Zöld Lámpás? A híresztelések szerint a Warner Bros. nagyon szeretné behúzni az A-listás színészt.