Úgy tépi szét a Florence hurrikán a benzinkutakat, mintha papírból lennének

Ilyen, amikor a 150 km/órás szél a tető alá kap.

2018. szeptember 14. 13:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Van-e rémesebb, mint a Für Elise kapucsengő verzióban?
Merkelnél bujkált Macron, majd programot hirdetett Miközben Franciaországban polgárháborús állapotok uralkodnak, addig a francia köztársasági elnök, Emmanuel Macron Németországban pitizett a német kancellárnál, Angela Merkelnél.
Hivatalos: Justin Bieber nős K I P O S Z T O L T A !
Tóth Gabi 11 kilót fogyott 2 hónap alatt - Fotókon a látványos változás Tóth Gabi megmutatta, mennyire lefogyott.
Megkapta az utolsó parancsot a Kepler űrteleszkóp, örök álomba merült Good night Kepler ezzel köszönt el közel évtizedes, jelentős munka után lekapcsolt űrtávcsövétől az amerikai űrhivatal.
Üzent hatalmas balesete után fiatal autóversenyző lány Sophia Flörsch Makaóban a gerincét törte, de a körülményekhez képest jól van.

Top hírek:
Sergio Ramos nem hagyta annyiban Lovren támadását A Real Madrid védője szerint mindenki pontosan ott van, ahol megérdemli.
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei filmkritika Harry Potter története előtt sem volt eseménytelen a varázslók világa. Gellert Grinderwald mániákus tervei ellen talán csak Albus Dumbledore veheti fel a kesztyűt, mindebbe pedig belecsöppen az esetlen Göthe Salamander is.
Tinédzserek sikerei a nyitónapon - Súlyemelő-ob Javarészt a húsz éven aluliak sikerét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja Szombathelyen.
Bombameglepetés: nagy pofont kapott az MK-címvédő szolnoki pólócsapat A Ferencváros kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé.
A nap legfontosabb hírei 2018. november 17. Meghalt Princz Gábor, hatalmas tűz volt a belvárosban. Ez történt szombaton.
Ebből maradt ki, aki nem volt kint a budapesti PlayIT első napján Ha lemaradtál, holnap még sok mindent bepótolhatsz!