Csak egy rövid lista arról, mekkorát szívnak a britek, ha nem sikerül megállapodni Brüsszellel a Brexitről

Bukják az uniós jogosítványt, a kedvezményes roamingot, de még az aszteroida-riasztást is.

2018. szeptember 14. 15:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Utolsó, nehéz szakaszukba jutottak a Brexit-tárgyalások A brit miniszterelnök szerint az utolsó, "mérhetetlenül nehéz" szakaszukba jutottak a tárgyalások a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről.

A brexit a magyar cégek életére is jelentős hatással van Egy vállalat pénzügyi stabilitását számos tényező sodorhatja veszélybe, ezért fontos, hogy a cégek időben azonosítsák ezeket és felkészüljenek a kihívásokra. Nem szabad szem elől téveszteni, hogy nemc...
Brexit: Újabb népszavazást követel Boris Johnson volt külügyminiszter öccse Távozott a brit kormányból pénteken Jo Johnson, Boris Johnson volt külügyminiszter öccse.
Lemondott, és új választást követel a brexit ellenes angol közlekedésügyi miniszter Theresa May hivatala megköszönte eddigi munkáját, és visszautasította egy újabb referendum kiírását.
A brit Heineken raktáraiban már stócolják a sört a brexit miatt Március 29-én kilépnek az EU-ból a britek, de a kontinentális pia még egy ideig nem fogy el.
Brexit: még novemberben sem születhet döntés Továbbra sem sikerül megállapodnia a két félnek.

1500 jogász követel újabb népszavazást a brexitről Megkérdőjelezték az EU-tagságról 2016-ban tartott referendum érvényességét azzal az érvvel, hogy akkor még nem lehetett tudni, mire szavaznak.
Fordulat Brexit-ügyben: mégis lehet megegyezés Brit sajtóértesülések szerint kompromisszumos megoldás körvonalazódik a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről folyó tárgyalásokon. Ezzel el lehetne kerülni a régóta nem létező hat...
Brit cégvezetők népszavazást követelnek a brexit feltételeiről 70 nagyvállalat irányítói írtak alá közös nyílt levelet. A brit kormány nem akar engedni nekik.
Merkel az utolsó pillanatig hisz a Brexit-megállapodásban Az utolsó percig dolgozni fogunk, hogy megállapodásra jussunk a Brexit ügyében - mondta pénteken Varsóban Angela Merkel német kancellár. A politikus szerint tudják, hogy sokat kell még tenni az...
Nem tisztázottak a brexit-párti Leave.EU körüli pénzek forrásai Arron Banks mogul szerint ez egy nevetséges játszma, és várja, hogy egy átfogó vizsgálatot indítsanak az ügyben.
Van új időpont a Brexit-megállapodásra. Vagy mégsem Ezúttal a kormányfő szóvivője cáfolta a kormány illetékes tagját.