Újabb különös részletek derültek ki Mac Miller haláláról

A rapper múlt pénteken hunyt el, vélhetően drogtúladagolás miatt.

2018. szeptember 14. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ariana Grande-ról előkerült egy megható videó, amin Mac Miller hallgatja Így reagált az énekesnő a videóra:

Kiderült Mac Miller halálának a pontos oka Nem csak drogtúladagolás állt a háttérben

Friss hírek
Tömegkarambol az M7-esen Torlódásra kell számítani a fővárosból kivezető oldalon.
Fidesz: Magyarország a valóban üldözötteknek menedéket ad Teljesen természetes, hogy egy baloldali kormány által fenyegetett és üldözött néppárti politikus számára lehetővé tették a menekültügyi kérelem benyújtását közölte a nagyobbik kormánypárt.
Orbán: A Kárpát-medence lesz az európai gazdaság növekedési motorja A miniszterelnök a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) ülésén hangsúlyozta: fontos, hogy a V4-ek és a közép-európai országok közötti gazdasági együttműködés tovább erősödjön.
Kinevezte a lemondott miniszterek utódait Theresa May A brit EU-tagság megszűnésének folyamatát irányító brit minisztérium (DExEU) élére Stephen Barclay eddigi egészségügyi államtitkár került. 
Brutális péntek az utakon: 2 halálos baleset, és egy ötös karambol az M7-esen
Szelfi mentette meg a 99 éves börtönbüntetéstől Egyetlen fotónak köszönheti a férfi, hogy nem kell élete hátralévő részét a rácsok mögött töltenie.

Kiderült, mi okozta Mac Miller halálát Ariana Grande exére szeptember 7-én találtak rá San Fernando Valley-i otthonában.
Ennyi volt: Ariana Grande lemondta az esküvőjét Mélyen megrázta Ariana Grandét volt barátja, Mac Miller halála, ezért Pete Davidsonnal lemondták az esküvőt. Grande öt hónapig volt együtt Davidsonnal, aki négy hét után meg is kérte szerelme k...

Top hírek:
Több mint 230 milliárdot költhet Budapest a 3-as metró felújítására A legutóbbi kormányinfón lényegében legitimálta a kormány a korábban meghatározottakhoz képest majdnem 100 milliárdos többletköltséget. Ebből 80 milliárdot a központi költségvetés fog állni.
Hungarian Goverment in Contradiction over the Case of the Convicted Macedonian ex-PM Hungarian government refuses to answer questions on Gruevski's case claiming it is strictly a legal matter, while all points towards the opposite.
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Négyéves kislányt ölt meg egy leopárd A kislány a házuk közelében játszott egy nepáli faluban, a szülők nem voltak otthon.
Kalocsai kettős gyilkosság: még sincs meg a bizonyíték A tizenhárom éve zajló per végére ennyi idő után sem tudnak pontot tenni. Süveges Péter és társai űgyében legkorábban tavasszal hozhatnak döntést.
Magyarország-Észtország 1-0 – élő Az észtek idegenben nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, most Rossi csak a lelátón, Dzsudzsák a kispadon. Így is nyerni kellene, nehogy kiessünk.