Újabb különös részletek derültek ki Mac Miller haláláról

A rapper múlt pénteken hunyt el, vélhetően drogtúladagolás miatt.

2018. szeptember 14. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ariana Grande beharangozta, hogy eltűnik egy időre Mac Miller halála miatt akar szünetet tartani.

Ariana Grande először szólalt meg Mac Miller halála óta Megható bejegyzést tett közzé közösségi oldalán.

Friss hírek
Importvámokat csökkent Kína Több terméket is olcsóbban lehet majd az országba vinni októbertől, hogy élénküljön a belső fogyasztás.
MNB: átmenetileg 3 százalék felett lesz az infláció 2019 közepétől várható az inflációs cél fenntartható elérése a jegybank szerint.
Túlvállalta magát Gyurcsány ezzel az állandó tüntetéssel A budapestit már le is fújták. Talán majd vidéken.
Harminc utas vérezni kezdett egy indiai repülőn A személyzet elfelejtette bekapcsolni a kabinnyomás-szabályozót. A gép visszafordult.
Nem készül a budapesti zsidó olimpiára tervezett 30 milliárdos sportkomplexum a budapesti zsidó olimpiára De később még befejezhetik.
Sikerült a Nagy Terv, a gyógyíthatatlan beteg magyar kislány eljutott Disneylandbe Dóri egy munkahelyi kollektíva adakozása révén indulhatott el élete utazására.

Mac Miller órák óta halott lehetett, mire megtalálták Újabb részletek derültek ki a 26 éves rapper haláláról.
Mac Miller kiadója és családja is nyilatkozatot tett közzé a rapper halála után Egyelőre csak találgatni lehet, hogy a halál oka drogtúladagolás.
Meghalt Mac Miller 26 éves volt.

Top hírek:
Végighazudozta szenátusi meghallgatásán Macron szadista testőrparancsnoka Nem volt fegyvere, de konditerembe is pisztollyal járt és más hazugságok. Bajban a francia elnök is.
Tíz év alatt majdnem kétszázmilliárd forint jut öntözésre Fenntartható öntözési technológiák kellenek.
Remélem, látni fogja, milyen gyönyörű volt - a világ legcukibb szempárja betegségtől ragyogó Mehlani Martinez hatalmas pupilláinak köszönhetően a világ egyik legcukibb gyereke, ám a csodaszép tekintet mögött betegség húzódik. Az egyéves kislány egy nagyon ritka genetikai betegségben, az Axenfeld-Geiger-szindrómában szenved, ami miatt a pupillája sokszorosa a normálisnak. És bár a betegség miatt úgy tűnhet, hogy a kislány oltári cuki, sajnos az elváltozás komoly fenyegetést jelent.
A Sargentini-jelentés megosztotta a francia jobboldal vezető politikusait Heves vitába torkollott a párt ülése.
Még idén megállapodna az EU külső védelméről Kurz Bécs szerint a migrációs válság megoldásának kulcsa a külső határok védelme.
Megszólaltak a CEMP új tulajdonosai Oltyán József és Ziegler Gábor is azt hangsúlyozta, hogy az Index nem vált a tulajdonukká.