Gyalogosokat próbált meg elgázolni egy autós Franciaországban videó

Szemtanúk szerint az autót vezető férfi Allahu Akbart kiáltott.

2018. szeptember 14. 17:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Macron: Franciaország az USA szövetségese és nem a vazallusa Reagált a francia elnök Trump tweetjeire.

Franciaországban is Kovacsics Anikó lesz a csapatkapitány A hónap végén kezdődő franciaországi Európa-bajnokságon is Kovacsics Anikó lesz a magyar női kézilabda-válogatott csapatkapitánya.
20 éve Franciaország a legnépszerűbb turistacélpont a világon, de Kína hamarosan beelőzhet A környező ázsiai országokból évről évre többen látogatnak el Kínába.
Trump az eső miatt hagyott ki egy első világháborús megemlékezést A Franciaországban tartózkodó amerikai elnök az időjárás miatt nem ment el az amerikai katonák temetőjébe.
Franciaországban tombol az antiszemitizmus Új jelenség az egyetemeken, főiskolákon terjedő zsidóellenesség.
Kifizetetlen tartozás miatt lefoglalták a Ryanair egyik gépét Franciaországban A járat épp indult volna Londonba, az utasok már a fedélzeten voltak, amikor a légi közlekedési hatóság emberei megjelentek a repülőtéren.

Goncourt-díj: A bukott francia kultuszminiszternő kiadója győzött Nincs meglepetés: Macron rekordnépszerűtlen Franciaországban, de kegyeltjei feltűnően sikeresek.
Címlapra került Franciaországban a félmeztelen, szöggel kivert baseballütőt lóbáló Orbán A Courrier International címlapsztorijának az a címe, hogy Huligánok világa.
Az EU-nak is fájni fognak az iráni szankciók Az olaj ára már meg is ugrott a bejelentés hatására, de összeomlás nem lesz. Franciaország és Németország viszont komoly üzleteket bukik el.
Két lépésről lőhetett üres kapura, a statisztikába sem került be Franciaországban új szintre emelte az afrikai csatár a kihagyott helyzet fogalmát.
Sosem volt ilyen meleg novemberben Újabb melegrekordok dőltek meg, ezúttal nem csak az országos hanem a budapesti napi rekord is. Sokan azt mondják, még soha nem éltek meg ilyen meleg őszt. Az extrém időt egy ciklon okozza, amelynek a ...
Függetlenednének az új-kaledóniai kanakok. Párizs semleges az ügyben Franciaország tengerentúli területe, Új-Kaledónia függetlenségi népszavazást tart vasárnap. Ha nem kapnak többséget az igenek, még kétszer szavazhatnak 2024-ig.