2,7 millióba került a 30 méter hosszú járda

Nyerő üzlet született a XXII. kerületben.

2018. szeptember 14. 17:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egyre problémásabb a vevőknek a lakásdrágulás A drágulás és forgalomélénkülés miatt az olcsóbb, kevésbé frekventált városrészekben lévő lakások iránt megnőtt a kereslet; az egy lakáshirdetésre jutó érdeklődések száma a XXII., XXI., XX., XVII., é...

Ha ez a hi-tech, XXII. századi határvédelem nem tartja vissza a behatolókat, akkor semmi, avagy Németh Szilárd az év képén

Friss hírek
Napi horoszkóp - november 21 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Eldurvultak az üzemanyagadó emelése elleni tüntetések Franciaországban A francia kormány tagjai elítélték kedden az üzemanyagadó emelése ellen negyedik napja tartó tüntetések radikalizálódását, az útblokádok emelését és üzemanyagraktárak elfoglalását. Egy úttorlasznál megsérült motoros belehalt sérüléseibe, ő a második halálos áldozat - közölte az este Laurent Nunez belügyi államtitkár a BFM hírtévében.
46 szervezet csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz Újabb 46 szervezet csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz (MI Koalíció), amely még ebben a hónapban megtartja első plenáris ülését is.
Egy CEU-s nem ultimátum
Magzatelhajtás és karma: vétek?
10 szitu, amikor undok lehetsz!

Díjazták a Budafok-Tétény turisztikai ötletpályázatára érkezett műveket A Budafok-Tétény önkormányzata által hirdetett turisztikai ötletpályázatra beérkezett 16 pályaműből a zsűri négyet díjazott; a pályázóknak a főváros XXII. kerületének arculatát kellett megalkotniuk k...
Nincs fűtés és melegvíz a XXII. kerület egy részén Befogadó helyet és melegedő buszt biztosítanak a rászorulóknak.
Hármas karambol a főváros XXII. kerületében A balesetben egy ember sérült meg.

Top hírek:
Miért lop valaki szarvast, és viszi haza az udvarába?
Késes terrortámadás Brüsszelben A támadás egy rendőrőrs előtt történt a belvárosban.
Elképesztő számok árulkodnak Hosszú Katinka elmúlt hét évéről Íme néhány beszédes világkupa adat a háromszoros olimpiai bajnokunk első, 2012-es dubaji és az idei utolsó, szingapúri verseny közötti időszakból.
Kilenc órán át küzdöttek a lángokkal a nagyhegyesi gáztározónál A tűz okát még vizsgálják.
Évezredeket vesz el tőlünk a korai halál Magyarország a környező országokhoz képest elég rosszul áll a halálozási statisztikákban. Pedig elkerülhető lenne, hogy ennyien haljanak meg túl hamar.
A rejtélyes, kétdimenziós ház titka Ferencvárosban