A Spíler2 feleslegességét maga a TV2 igazolja

Hétvégén a Spíler1 adja a legjobb spanyol bajnokikat, hét közben BL-meccseket is. Pont ezekkel az exluzív tartalmakkal akarták eladni a Spíler2-t.

2018. szeptember 14. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megvannak az el Clásico kezdőcsapatai - a Barcelonánál van meglepetés A 16.15-től élőben kizárólag a Spíler2 TV-n látható Barcelona-Real Madrid csúcsrangadónak a következő összeállításban futnak neki a riválisok. 

Athletic Bilbao-Valencia élőben kizárólag a Spíler2 TV-n A La Liga 10. fordulójában két, eddig pocsékul szereplő csapat lép pályára a javítás reményében.
Minden, ami El Clásico a Spíler2-n! Október 28-án jön a szezon egyik legjobban várt mérkőzése, az el Clásico. Az FC Barcelona és a Real Madrid összecsapására a Spíler2 is extra tartalmakkal készül. Jön az El Clásico film, megmutatjuk a ...
Los Angeles Kings-Toronto Maple Leafs élőben kizárólag a Spíler1 TV-n Az NHL alapszakaszbeli meccsét eredeti és magyar kommentárral is megnézheted.
Carolina Hurricanes-Chicago Blackhawks élőben kizárólag a Spíler1 TV-n Eredeti és magyar kommentárral is megnézheted az összecsapást.
Dallas Stars-Nashville Predators kizárólag a Spíler1 TV-n Az NHL alapszakaszának meccsét magyar kommentárral nézheted.

Laptiming - szombat 9.30 Ajánló - Nézd a Laptiming adását szombat délelőtt a Spíler1 TV-n!
Winnipeg Jets-Florida Panthers élőben kizárólag a Spíler1 TV-n Az NHL Global Series keretein belüli alapszakaszmeccsre Helsinkiben kerül sor.
A MotoGP Malajziai Nagydíja élőben kizárólag a Spíler1 TV-n A gyorsaságimotoros-világbajnokság utolsó előtti versenyhétvégéjén világbajnokokat avathatnak.
A Supercars aucklandi futamai kizárólag a Spíler1 TV-n Az asuztrál túraautó-bajnokság következő futama dönthet a bajnoki címről.
Calgary Flames-Washington Capitals élőben kizárólag a Spíler1 TV-n Az NHL alapszakaszában a címvédőnek nem lezs könnyű dolga kanadai vetélytársa ellen.
A WorldSBK idényzáró Katari Nagydíja kizárólag a Spíler1 TV-n  A Superbike mezőnye Jonathan Reaát ünnepli, Supersportban viszont most dől el a vb-cím sorsa, ráadásul Sebestyén Petinek is szurkolhatunk.