A Spíler2 feleslegességét maga a TV2 igazolja

Hétvégén a Spíler1 adja a legjobb spanyol bajnokikat, hét közben BL-meccseket is. Pont ezekkel az exluzív tartalmakkal akarták eladni a Spíler2-t.

2018. szeptember 14. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Valencia-Betis élőben kizárólag a Spíler2 TV-n A hazai csapat első győzelmére készül a zöld-fehérek ellen a La Liga 4. fordulójában.

Real Sociedad-Barcelona kizárólag a Spíler2 TV-n A La Liga 4. fordulójában a katalánok a baszkokhoz látogatnak.
Ez a 32 csapat várja a BL-sorsolást A Spíler2 TV-n élőben követheted a 8 csoport kialakulását.
Bajnokok Ligája-sorsolás csütörtök este a Spíler2 TV-n Csütörtök este élőben követheted a sorsolást, amelyben kiderül, hogy milyen négyesek lesznek a csoportkörben.
Egy lépésre a BL-főtábla  Kedden és szerdán újabb két meccset közvetít a Spíler2. Izgalmakban minden bizonnyal nem lesz hiány.
Robot beszél a Spíler2-ről a UPC-nél Valószínűleg éghetnek a vonalak a UPC Magyarországnál a Spíler2 miatt, ahol a 2018-19-es spanyol labdarúgó bajnokság meccseit lehetne nézni. A szolgáltató egyszerűen úgy oldotta meg, hogy ne kellje...

Athletic Bilbao-Huesca élőben a Spíler2 Tv-n A La Liga 2. fordulójának zárómeccse után legalább az egyik csapat nem lesz százszázalékos.
Indul a Bajnokok Ligája a Spíler TV-n A Spíler2 TV-n kedden és szerdán is élőben követhetsz egy-egy meccset. 
Csatárcsata a Valencia-Atlético Madrid hétfő esti rangadón  A La Liga 1. fordulójának utolsó előtti összecsapását kizárólag a Spíler2 TV-n nézheted élőben. 
Itt szavazhatsz a Villareal-Real Sociedad meccs legjobbjára Miközben a La Liga 1. fordulójának második szombati mérkőzését nézed a Spíler2 TV-n, cikkünkben voksolhatsz.
Itt szavazhatsz a Girona-Valladolid meccs legjobbjára  Miközben a Spíler2 TV-n nézed élőben a La Liga nyitómeccsét, cikkünkben szavazhatsz a meccs emberére.
Spíler2-t akarunk! Barca, Real és Juve nélkül maradunk? - a Bors utánajárt Másfél nappal az első sípszó előtt pánikban vannak a spanyol és olasz foci magyar hívei. Az új idénytől a La Ligát és információink szerint a Serie A-t is a Spíler2-n lehet nézni, ám ez tegnap még egy...